ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Când se pune bicarbonat de sodiu pe carnea de grătar sau pe care vrei să o gătești. Trucul uimitor

Când se pune bicarbonat de sodiu pe carnea de grătar sau pe care vrei să o gătești.

Avatar

Publicat

pe

Bicarbonatul de sodiu nu este bun doar pentru curățenie. Acesta poate fi folosit cu succes și în bucătărie. Experții spun că învăluirea unei bucăți de carne tare, fibroasă, în bicarbonat de sodiu, va avea un efect incredibil.

Când trebuie să pui bicarbonat de sodiu pe carnea de grătar. Trucul este unul uimitor

Cu toții am întâlnit bucăți de carne mai tari, cu mai multă fibră, care cu cât este mai gătită cu atât devine mai tare. Astfel, problema aceasta poate fi remediată cu ajutorul unui praf de bicarbonat de sodiu. Carnea va trebui acoperită așa cum se acoperă chiftelele cu făină sau șnițelele.

Apoi, carnea învăluită în bicarbonat de sodiu va trebui pusă la frigider și lăsată 3-5 ore. După ce va fi scoasă de la frigider bucata de carne va trebui clătită bine. Rezultatul va fi o carne foarte fragedă. Atât de fragedă va fi încât se va topi în gură.

Când se pune bicarbonat de sodiu pe carnea de grătar sau pe care vrei să o gătești. Trucul uimitor

Bicarbonatul ajută la pierderea în greutate

Bicarbonatul de sodiu are o mulțime de alte utilizări benefice. Alături de calmarea muşchilor, bicarbonatul de sodiu mai acţionează şi ca un deodorant natural şi ajută totodată la indigestie. Nu în ultimul rând, bicarbonatul de sodiu beneficiază de o notorietate incredibilă şi pentru rolul pe care îl poate avea pierderea în greutate.

Atunci când bicarbonatul de sodiu este amestecat cu un lichid şi băut, se poate dovedi o metodă extraordinară de pierdere în greutate. Acesta acţionează luptând cu aciditatea din organism. Aciditatea din organism poate fi un motiv pentru creşterea în greutate, în special atunci când se consumă anumite alimente rafinate şi procesate.

Advertisement

Cum acționează bicarbonatul de sodiu

Pulberea albă simplă contracarează acidoza metabolică şi astfel, ridică pH-ul din organism la o stare mai alcalină.

De asemenea, această tehnică vă poate ajuta de asemenea să luptaţi împotriva grăsimii în zonele în care se scapă greu de grăsime, cum ar fi abdomenul, braţele, coapsele, precum şi spatele.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *