ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Când s-au declanșat certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea. Momentul în care artista și-a dat seama că nu mai poate așa

Noi amănunte despre separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Avatar

Publicat

pe

Noi amănunte despre separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea. Dacă fanii au aflat din senin faptul că problemele dintre ei sunt grave, lucrurile nu au stat chiar așa în rândul prietenilor și familiei lor.

Ce a adus la divorțul răsunător dintre cele două vedete și care a fost momentul în care Andreea și-a dat seama că nu mai poate continua așa?


Câdn s-au declanșat certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea?


Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a picat ca un trăsnet în rândul fanilor cuplului. Pâă acum, nimeni nu a luat la cunoștință nici măcar mici probleme care apar în fiecare relație, mai ales când în familie apar și doi copii. Ei bine, a existat totuși un moment în care cei doi au putut vizualiza cum vor fi dictate lucrurile. Se pare că unii din apropiații soților au intuit că scandalul nu mai are mult până să se nască, arată wowbiz.ro.


Cei doi au onorat o invitație la un eveniment monden în luna decembrie a anului trecut, iar acolo George a fost „taxat” pentru prima oară de către artistă. Sursa citată susține că aceștia s-au certat cu o zi sau două înainte de a ieși în public, astfel că zâmbetele afișate în fața aparatelor de fotografiat și camarelor de filmat au fost mai de grabă smulse cu forța. Andreea a făcut atunci și niște aluzii destul de transparente pe o rețea de socializare, care îi reveneau soțului ei.


Când s-au declanșat certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea? Actorul a pus mereu paie pe foc


„Ai fost doar o eroare”
”N-ai sa mai gasesti una ca mine
N-am sa mai iubesc unul ca tine
Din mintea mea te-am sters deja
Se pare…ai fost doar o eroare”


”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *