ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Când s-a uitat la ecografie, a împietrit. Ce se vedea, de fapt, în imagine

Toți părinții au emoții uriașe când văd prima imagine a bebelușului lor la ecografie. Nu și în cazul acestor tineri care, în momentul în care au făcut prima ecografie, i-au trecut fiori reci pe spate.

Avatar

Publicat

pe

Toți părinții au emoții uriașe când văd prima imagine a bebelușului lor la ecografie. Nu și în cazul acestor tineri care, în momentul în care au făcut prima ecografie, i-au trecut fiori reci pe spate. Ce au văzut oamenii pe monitorul ecografului depășește orice imaginație.

Când s-a uitat la ecografie, au rămas muți. Ce se vedea, de fapt, în imagine

Doi tineri au trăit momente de coșmar când și-au văzut bebelușul penntru prima dată la ecograf. Iyanna Carrington a făcut o ecografie la 24 de săptămâni de sarcină. Tânăra mămică, de doar 17 ani, era oricum speriată, iar când a mers la doctor lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Doctorița a pornit aparatul ecograf, iar pe ecran a apărut chipul unei fetițe dulci, care-i zâmbea. „O fetiță de toată frumusețea!„, și-au spus plini de emoție părinții.

Imaginile care i-a speriat pe părinți

Părinții au crezut că au de-a face cu copilul Iadului

La un moment dat, când medicul a schimbat unghiul, pe ecran a apărut chipul unui copil care părea că vine direct din Iad. Pe monitorul aparatului ecograf a apărut o față crispată, cu ochi mari, ce păreau ieșiți din orbite. Fața de groază le-a aruncat un zâmbet sinistru, demonic.

E copilul diavolului!„, și-au spus părinții în cor, șocați peste măsură de cele văzute. Când doctorița i-a liniștit, spunând că imaginea este normală și că realitatea pare deformată din cauza poziției copilului, aceștia au început să râdă pe seama sperieturii și a imaginației lor bogate.

Părinții, mândrii, au postat fotografiile pe rețeaua de socializare

După cele întâmplate, au decis să pună pozele de la ecograf pe o rețea de socializare, spre amuzamentul familiei și cunoscuților. „Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!„, a glumit mama fetiței.

Advertisement

Tânăra mamă a mai spus că tatăl micuței a fost mai șocat de vestea că va fi fetiță, decât de imaginea care-i apăruse pe monitor. „Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi„, a spus Iyanna Carrington.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *