ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cameron Diaz, dezvăluiri făcute lui Naomi Campbell despre viața sa.

Cameron Diaz s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor după ultimul său rol într-un film, din anul 2014, dar nu a exclus o revenire.

Avatar

Publicat

pe

Cameron Diaz s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor după ultimul său rol într-un film, din anul 2014, dar nu a exclus o revenire.

Actrița, în vârstă de 48 de ani, a jucat ultima oară în adaptarea cinematografică a musicalului de pe Broadway „Annie” alături de Jamie Foxx și Rose Byrne. De atunci, accentul principal al lui Diaz a fost pus pe căsnicia cu Benji Madden și pe maternitate. În anul 2019 a devenit mămică. A numit-o pe fetiță Raddix, pe care a descris-o drept „cel mai fericit moment din viața mea”.

Nu spune niciodată, niciodată

Deschizându-se într-un interviu recent cu Naomi Campbell, actrița din Charlie’s Angels a spus „nu spune niciodată, niciodată”, legat de revenirea la actorie.

„Mă voi întoarce și oamenii vor spune: Există o nouă actriță mai veche pe scenă! Nu ar trebui să spui niciodată”, a glumit Diaz în serialul No Filter al lui Campbell pe YouTube.

Vorbind despre rolul ei în „The Mask”, Diaz a dezvăluit că aproape nu a primit rolul la momentul respectiv. Actrița a fost model timp de cinci ani și nu a avut niciodată o slujbă de actorie până la rolul său alături de Jim Carrey.

„Au stat de vorbă cu Anna Nicole Smith și, știi, studioul și-a dorit cu adevărat pentru că nu am făcut niciodată nimic. Cred că poate cu cinci sau zece zile înainte de filmare mi-au spus da ”, a spus ea .

Advertisement

Diaz a dezvăluit că, după ce a primit rolul, a început imediat să ia lecții de actorie: „A fost cu adevărat uimitor că au investit atât de mult timp în mine. Nu știam la momentul respectiv ce fel de șansă aveam. A fost destul de…sălbatic”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *