ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Caldura mare, mon cher! Roxana Nemes, mai transparenta ca niciodata

Cel mai bun exemplu este cel oferit, recent, de cantareata Roxana Nemes, care a fost surprinsa de paparazzii, la terasa, in compania unei amice.

Avatar

Publicat

pe

Cel mai bun exemplu este cel oferit, recent, de cantareata Roxana Nemes, care a fost surprinsa de paparazzii, la terasa, in compania unei amice. Blonda iese in strada si asteapta masina

Blonda se relaxa si discuta nestingherita cu prietena sa, care, la un moment dat, a fost nevoita sa plece urgent. Ramasa singura la masa, Roxana Nemes si-a chemat un taxi si a iesit in strada sa astepte comanda. Fataindu-se de colo-colo si cautand din priviri masina care intarzia sa apara, Roxana Nemes ne-a oferit fara sa vrea o imagine de zile mari.

Artista nici nu banuieste cat de transparenta este rochita eiDesi rochita sa era lunga pana in pamant si nu lasa sa se vada nicio portiune de piele, tinuta cu pricina se pare ca i-a jucat feste cantaretei. In bataia luminii, negrul devenea transparent si lasa sa se vada lenjeria intima a artistei.

In plus, din cauza caldurii materialul rochitei se electriza si „se lipea” pe coapse si pe fese, un detaliu incitant care starnea imaginatia barbatilor aflati in zona. Privind imaginile, nu trebuie sa fi un expert ca sa iti dai seama ca Roxana Nemes frecventeaza sala de sport si isi lucreaza posteriorul cu atentie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *