ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cadoul Reginei Marii Britanii pentru fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, le-a făcut Prințului Harry, lui Meghan Markle și fiului lor un cadou neprețuit.

Avatar

Publicat

pe

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, le-a făcut Prințului Harry, lui Meghan Markle și fiului lor un cadou neprețuit. Cadoul reginei va rezolva multe dintre problemele pe care le au toți londonezii în fiecare zi.


Se spune că doar un rege sau o regină poate oferi un dar cu adevărat prețios. În cazul Elisabetei a II-a, pare să fie adevărat, pentru că le-a dat nepotului și soției sale un loc la Palatul Buckingham, cu adevărat demn de un prinț.


Nu e ca și când Ducii de Sussex și fiul lor nou-născut n-ar avea unde să stea sau n-ar avea destui bani să-și ia chiar și un palat, dar cadoul reginei îți scutește de o cheltuială în plus. Sau, mai bine zis, îi scutește pe plătitorii englezi de taxe, dacă ar fi să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Prințul Harry și Meghan Markle au, în sfârșit, locul lor bine stabilit la Palatul Buckingham, la fel ca alți membri ai familiei regale.


De ce le-a dat regina o locuință Prințului Harry


Până acum, cei doi duci au locuit la Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor, acolo unde Meghan l-a și născut pe micuțul Archie. Regina a vrut să-l ajute pe nepotul său să fie mai aproape de capitala Marii Britanii, ca să fie mai eficient atunci când va avea de îndeplinit unele îndatoriri regale.


domeniul Windsor este oricum destul de aproape de Londra, dar traficul este prea aglomerat și nu i-ar face decât să piardă prea mult timp. Când te gândești că englezii de rând, la fel ca noi toți ceilalți, nu avem opțiunea de a alege un palat lângă locul de muncă, pentru a scăpa de traficul infernal din oraș.

Advertisement


În familia regală britanică a devenit aproape o tradiție ca regina să le oferă anumitor membri un loc la palatul său. Prințul Andrew, care locuiește la Windsor, și prințul Edward, care își are reședința la Bagshot Heath, au deja apartamente la Palatul Buckingham.


Prințul Harry și Meghan Markle au primit, împreună cu un apartament cu zece camere, și o suită de servitori care-i vor ajuta să-și crească băiețelul și să aibă o viață cât mai bună.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *