ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bursucu, gafă la Teo Show. Cum a prezentat-o în direct pe o vedetă: ‘Lumea ne confundă des’

Artista Oana Radu a fost invitată azi în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu.

Avatar

Publicat

pe

Artista Oana Radu a fost invitată azi în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cei doi au vorbit despre relația lor, dând și un ”test al iubirii”.

Bursucu, gafă la Teo Show

Oana Radu a povestit cum decurg lucrurile în relația cu partenerul său de viață, dezvăluind multe detalii inedite.

”Acasa sta la bustul gol, isi arata patratelele”, a început aceasta să povestească despre soțul ei, antrenor de fitness. De altfel, el este cel care o îndeamnă să aibă grijă la alimentație, dar și să facă corect exercițiile la sală.

”Sunt multumit de ea, eu vreau sa evoluăm tot timpul, ea fiind persoana publica ar trebui sa fie mult mai (n.red îndârjită să facă sport)”, a spus și Cătălin Dobrescu.

De altfel, chiar dacă sunt stricți în ce privește alimentația și exercițiile de fitness, Oana Radu mărturisește că mai cumpără din când în când o pizza.”Mai luam din cand in cand cate o pizza. A mai lasat de la el in ultima perioada. Imi place ca observa ca muncesc foarte mult. E foarte atent. Pare barbatul perfect dar, este mult prea perfectionist. Nu vreau sa schimb nimic la el, dar exista gura care nu poate fi inchisa cum vreau eu”, a mărturisit Oana Radu.

”La sala nu suntem sot si sotie. Este o persoana foarte sufletista. Mie mi-a placut la el intotdeauna ca e foarte masculin, e foarte barbat. Primele dati noi ne-am intalnit doar la sala. Lui ii place sa ma imbrac sexi”, a mai mărturisit artista.

Advertisement

Gafa lui Bursucu

Prezenți însă la ”Testul iubirii”, coprezentatorul Bursucu a făcut și o gafă, numind-o, din greșeală, pe Oana Radu, Oana Roman. Aceasta a râs și a spus că i se întâmplă des ca lumea să le confunde.

”Multumesc, mi se intampla des ca lumea sa ne confunde”, a spus râzând Oana Radu.

Oana Radu și soțul ei se cunosc de mult timp, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2018. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în vreme de pandemie, respectând normele în vigoare la Serviciul de Stare Civilă. Oana Radu a devenit iubita lui Cătălin Dobrescu după decesul fostului ei iubit:

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine”, a povestit Oana Radu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *