ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bunica și-a născut propria nepoată. Cum a fost posibil așa ceva

O femeie și-a născut propria nepoțica. De ce a rămas gravidă în locul fiicei ei

Avatar

Publicat

pe


Bunica și-a născut propria nepoată. A fost posibil așa ceva pentru că o femeie de 51 de ani a devenit bunică pentru propria sa nepoată, după ce fiica ei nu a reuşit să rămână gravidă după un lung şir de încercări, complicaţii şi mai multe sarcini pierdute.


O femeie și-a născut propria nepoțica. De ce a rămas gravidă în locul fiicei ei


O femeie de 51 de ani a devenit mamă pentru nepoțica sa. Fiica femeii nu a reușit să rămână gravidă nici după tratamente îndelungate. Julie Loving a rămas gravidă în locul fiicei sale în vârstă de 29 de ani. Femeia de 51 de ani şi-a adus pe lume chiar nepoata, pe data de 2 noiembrie a acestui an.


Proaspăta mămică, Breanna Lockwood, a făcut anunțul într-o postare pe pagina de socializare, împărtășind numele fiicei sale, Briar Juliette Lockwood, ca un semn de recunoştinţă propria mamă, care i-a făcut bucuria de a-i aduce pe lume primul ei copil.

Tanara si-a ales drept mama surogat propria mama


”Mama mea a fost o luptătoare absolută într-o perioadă dificilă. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru a aduce pe lume această mică bucăţică de viaţă îmi taie efectiv respiraţia. Faptul că îmi pot ţine fiica în braţe îmi topeşte sufletul. Aş face absolut orice pentru acest copil, iar toate se reflectă la ceea ce de fapt a făcut mama mea pentru mine”, a scris Breanna Lockwood, pe Instagram.

Mama s-a sacrificat încă o dată pentru fiica ei


Tânăra s-a luptat ani de zile cu infertilitatea și a încercat multe metode pentru a rămâne gravidă. Din nefericire, a avut însă două avorturi spontane şi o sarcină ectopică. Procedura de chiuretaj a lăsat-o pe Brenna Lockwood cu ţesut cicatricial problematic în uter, astfel că ea şi soţul ei, Aaron, au luat hotărârea de a apela la o mamă surogat pentru a le aduce copilul pe lume.


Cât costă în SUA să angajezi o mamă surogat


”Majoritatea americanilor nu își permit o mamă surogat. Costă peste 100.000 de dolari”, a spus specialistul în fertilitate al Lockwood, dr. Brian Kaplan de la Fertility Centers din Illinois. Astfel, Julie s-a oferit să fie ea mamă surogat pentru fiica sa, însă medicul s-a lăsat greu convins.

Advertisement


”Reacţia mea imediată a fost: Nu este un lucru bun. În mod normal, un purtător gestațional ar trebui să aibă sub 40 de ani, dar în medicină trebuie să te uiți la o persoană și să o analizezi” a declarat Brian Kaplan, cu o experienţă de peste 20.000 de proceduri de fertilizare in vitro în decursulcarierei sale.


Medicul și-a dat acordul după mai multe investigații


Într-un final, după mai multe teste şi verificări medicale, Julie a primit acordul medicului. ”Din fericire, a rămas însărcinată cu primul embrion.


Am fost alături de Breanna ani de zile, a trecut prin multe traume, dar a rezistat uimitor. Dacă nu era mama ei, nu ar fi avut însă un copil”, a spus Brian Kaplan.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *