ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Britney Spears transmite semnale de alarmă? Fanii sunt îngrijorați

Noul videoclip postat pe Instagram de Britney Spears i-a făcut pe fanii ei să își pună întrebări în legătură cu starea ei psihică.

Avatar

Publicat

pe

Noul videoclip postat pe Instagram de Britney Spears i-a făcut pe fanii ei să își pună întrebări în legătură cu starea ei psihică.


Cântăreața a distribuit pe Instagram un videoclip în care își arăta abilitățile de dans. Luna trecută, cântăreața în vârstă de 38 de ani a încercat să-l îndepărteze pe tatăl ei Jamie din rolul de curator, dar cererea ei a fost respinsă, un judecător prelungindu-l până în februarie anul viitor.


Sănătatea psihică a lui Britney Spears


Acum, fanii simt că presiunea bătăliei legale provoacă ravagii asupra sănătății sale generale, după ultima sa postare pe rețelele de socializare.


Prințesa pop și-a etalat corpul într-un set de lenjerie intimă neagră, în timp ce își strângea lucrurile din cameră și se învârtea.


În ciuda aspectului ei strălucitor, urmăritorii și-au manifestat îngrijorarea în secțiunea de comentarii.


„Fie că îți pierzi mințile, fie că ești controlată, nu pot să văd altceva în acest moment”, „Este îngrozitor. Simt că mă uit la cineva care trece prin ceva oribil și nu pot face nimic pentru a ajuta ”, au spus fanii.

Advertisement


Este Britney Spears în pericol?


Un alt fan al lui Britney a sugerat că cântăreața se află în „pericol” din cauza unei referințe pe care a făcut-o în descrierea ei „bizară”. „Omg roșu înseamnă pericol și a spus roșu de trei ori. Băieți, ce putem face pentru a o ajuta? ” a pledat fanul îngrijorat. Alături de videoclip, cântăreața a scris: „Acesta este următorul meu proiect. Doar o atingere de roșu… obțineți-l …. RED ROSE? Cu mult mai mult de ROȘU… părul meu va deveni puțin mai sălbatic și corpul meu un pic mai transpirat”.


În ultimele luni, mulți utilizatori de social media au devenit convinși că prințesa pop încearcă să trimită mesaje de ajutor prin interminabile postări criptice pe Instagram.
Tatăl ei James ‘Jamie’ Spears și curatorul temporar Jodi Montgomery s-au ocupat de gestionarea afacerilor personale ale lui Britney în ultimii doisprezece ani.


Britney încearcă de ani buni să părăsească controversatul contract care îi controlează finanțele și alegerile importante de viață. Unii teoreticieni ai conspirației cred că Jamie a trăit din banii lui Britney, dar el a negat întotdeauna cu insistență acest lucru.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *