ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Brigitte Sfăt sărăcește, Ioana Simion se umple de bani. Ce avere are, de fapt, soția lui Ilie Năstase

Ambele l-au cunoscut îndeaproape pe Ilie Năstase, ambele brunete, afaceriste de succes, dar nu la fel de vulcanice

Avatar

Publicat

pe

Ambele l-au cunoscut îndeaproape pe Ilie Năstase, ambele brunete, afaceriste de succes, dar nu la fel de vulcanice, căci pare că aici a ieșit în câștig actuala soție a fostului tenismen, Ioana Simion. Cu un pas înainte acum îi este, de altfel, și pe sectorul financiar, dat fiind că în vreme ce aceasta investește constant, Brigitte își vinde proprietățile închizând ochii.


Brigitte și Ioana Simion, situații financiare diferite. Soția lui Ilie Năstase are o avere impresionantă


Ioana Simion a făcut o achiziție importantă în domeniul imobiliar, înainte de pandemie. Soția lui Ilie Năstase și-a adăugat la avere un apartament în Mamaia Nord, în valoare de 120.000 de euro, care îi va reveni unicului ei fiu, Teodor.


„Pe Teo îl iubesc enorm. Este un băiat cuminte, un băiat cu două facultăţi care lucrează de la vârsta de 18 ani, are o fetiţă de un an. Teo avea deja casa lui, însă am decis să îi fac un cadou frumos de ziua lui anul acesta şi i-am cumpărat un apartament chiar lângă mine, lângă Hotel Opera, aici în Mamaia Nord”, a declarat Ioana Simion.


Locuința din Mamaia


„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ, iar anul trecut mi-am mai cumpărat unul tot aici, în Mamaia. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, iar afacerile pe care le am, în domeniul agriculturii, apoi barul, spălătoria, magazinul. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a declarat aceasta, pentru Click!


Brigitte vinde tot


De cealaltă parte este Brigitte, care avea pe aceeași stradă lângă același complex un apartament cumpărat de Ilie Năstase. Inițial, vedeta îl pusese la vânzare anul trecut, cu un preț de 150.000 de euro. De asemenea, pe un site de vânzare-cumpărare apare și apartamentul luxos din Capitală, situat pe Șoseaua Nordului, iar prețul este de 300.000 de euro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *