ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Brigitte Bardot, de nerecunoscut la 86 de ani. Frumusețea ei a pălit și acum e plină de riduri

Brigitte Bardot a ajuns la vârsta de 86 de ani, iar frumusețea cu care făcea furori odată se mai vede în gesturile sale tipice.

Avatar

Publicat

pe

Brigitte Bardot a ajuns la vârsta de 86 de ani, iar frumusețea cu care făcea furori odată se mai vede în gesturile sale tipice. Chipul ei s-a transformat total, dar cu toate astea fanii continuă să o aprecieze și să o venereze datorită talentului său uriaș care s-a adăposti în filme ce vor rămâne în istorie.


Brigitte Bardot împlinește 86 de ani


Celebra Brigitte împlinește onorabila vârstă de 86 de ani pe data de 28 septembrie. Aceasta va rămâne în mintea tuturor drept una dintre cele mai spactaculoase actrițe franceze. În anii ’50 schimba standardele în frumusețe și se bucura de un succes impresionant la care multe femei ar fi sperat. A fost admirată și dorită de bărbați de peste tot din lumea aceasta, iar caracterul intrigant și notorietatea sa au trezit invidia în multe dintre doamne și domnișoare.

Brigitte Bardot, teribila filmului franțuzesc


S-a născut într-o familie bogată din Paris în 1934, crescând în apropierea Turnului Eiffel. A urmat cursurile de balet, iar la doar 15 ani alegea calea modei, fiind deja prezentă pe coperta revistei Elle. Mai târziu, la doar 16 ani, Brigitte s-a îndrăgostit de regizorul Roger Vadim. Părinții ei nu au fost de acord, dar pentru că fata a încercat să se sinucidă din cauza asta au acceptat situația. În doar 4 ani avea să joace primul rol. Cu cât succesul ei era mai mare, cu atât mariajul ei începea să scârțâie.


Și Dumnezeu…a creat femei”


De-a lungul timpului, au existat zvonuri care spuneau că a iubit și femei faimoase precum: Marilyn Monroe și colega ei din filmul „Don Juan”, Jane Birkin. După ce a jucat în filmul „Și Dumnezeu…a creat femei” (1956), regizat de soțul ei, s-a îndrăgostit nebunește de Jean-Louis Trintignant. În 1967, Vadim și frumoasa actriță au divorțat, iar ea și-a reîntors privirea către cel Jean-Louis, dar nici această relația nu a durat. Artista l-a părăsit pe bărbat pentru cântărețul Gilbert Bécaud.

Transformare Brigitte Bardot


Fanii știu că istoria ei amoroasă a fost una extrem de stufoasă, plină de relații pasionale care nu treceau testul timpului. De-a lungul vieții, fostul model s-a luptat cu depresia, iar prietenii ajunseseră să-și facă griji zi de zi cu privire la starea artistei. În anul 1973 a ieșit definitiv din industria cinematografică, dar cu toate astea a rămas în amintirea tuturor ca frumoasa, rebela și teribila filmului franțuzesc. La momentul actual, starea sa de sănătate este una precară. Este rar văzută în spațul public, iar atunci când își face apariția se ajută de un baston pentru a se putea deplasa.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *