ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

BOMBĂ! Mioara Roman, RESUSCITATĂ de MEDICI în ULTIMUL MOMENT! Vezi cui îi DATOREAZĂ VIAŢA

Fosta soţie de premier a trecut, duminică, prin clipe de groază după ce tensiunea i-a crescut brusc şi a leşinat în dormitor.

Avatar

Publicat

pe

Fosta soţie de premier a trecut, duminică, prin clipe de groază după ce tensiunea i-a crescut brusc şi a leşinat în dormitor. Norocul Mioarei Roman a fost căţeluşa Sara, care a alarmat imediat persoanele din casă şi astfel Salvarea a ajuns în timp-record pentru a o resuscita.

Medicii au vrut să o interneze pentru a-i face toate analizele, însă Mioara Roman a refuzat şi a ales să meargă la spital în următoarele zile pe propriile picioare. Ea recunoaşte că îi datorează viaţa căţeluşei Sara.

„Mă mir că nu m-am lovit mai rău”

Întregul incident a fost povestit, pentru „ring”, de Mioara Roman: „Duminică după-amiază, pe la ora 17.30, am avut un puseu de tensiune. M-am întins să mă odihnesc şi mi s-a făcut rău de tot. Am avut un fel de convulsie, m-am rostogolit şi am căzut din pat. Mă mir că nu m-am lovit mai rău… Am avut noroc că era sora mea la mine şi, veţi râde, cea care a dat alarma a fost Sara, bichonul maltez al nepoatei Calina. Întâi m-a mirosit, m-a lins şi, când a văzut că nu reacţionez, s-a dus jos, la soră-mea, lătrând… Apoi a venit Salvarea, m-a scos din criză, iar acum trebuie să mă odihnesc”.

A refuzat să se interneze

Motivele puseului de tensiune sunt aparent banale… „Probabil de la căldură, am şi eu o vârstă… Medicul chiar s-a mirat că n-am făcut până acum aşa ceva. N-am avut şi n-am probleme cu inima, mi s-a explicat că este o chestiune care ţine de schimbări, griji… Am avut o primăvară foarte agitată cu operaţiile Oanei (intervenţiile după naşterea prin cezariană – n.r.)… Se acumulează şi la un moment dat izbucnesc toate. Am făcut toate analizele. Azi (ieri – n.r.) am avut tensiune de atlet: 11 cu 7. Faptul că am făcut sport în viaţă mă ajută, că organismul se reface. N-am vrut să mă internez. Mi-au dat tratament”, a adăugat Mioara Roman.

„Câinii sunt precum copiii mari care gândesc, suferă, se joacă, sunt sinceri şi loiali.” – MIOARA ROMAN

„Datorită medicului Raed Arafat, serviciile medicale de urgenţă sunt corecte şi funcţionale în România. La noi trebuie să vină străinii să ne facă organizarea. Palestinienii sunt elita Orientului.” – MIOARA ROMAN

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *