ZiarulRing

27-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

BOMBĂ în SHOWBIZ! Stela şi Arşinel RISCĂ să fie INTERZIŞI la TV: „Îi doare capul de farmacii”

Avatar

Publicat

pe

Parlamentul a adoptat o lege care interzice atât reclamele pentru medicamentele eliberate pe bază de reţetă, cât şi pe cele pentru lanţurile de farmacii. Dacă actul normativ va fi promulgat de preşedintele Klaus Iohannis, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel nu vor mai putea promova farmaciile Catena. Seria de spoturi publicitare cu Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nico şi Adrian Enache rulează la TV de peste 10 ani.

Contactată de „ring”, Stela Popescu a refuzat să comenteze decizia parlamentului. În schimb, Alexandru Arşinel, înscris recent în UNPR, e revoltat de această nouă lege şi speră să nu fie promulgată. Întrebat ce s-ar putea afla în spatele acestui act normativ, directorul Teatrului de Revistă „C. Tănase” bănuieşte interese obscure: „Probabil o fi cineva de la Bruxelles care vrea să-şi deschidă (în România – n.r.) vreun lanţ de farmacii”. Guvernul Cioloş, în colimator Pentru că are umor în orice situaţie, maestrul Alexandru Arşinel a luat în colimator şi noul Executiv condus de premierul Dacian Cioloş.

De aceea avem un guvern nou de tehnocraţi, ca să analizeze şi să stabilească ce e în neregulă. Noi ne-am pus toată încrederea, în anul pe care îl au vor schimba efectiv faţa României şi dacă au luat această măsură, înseamnă că ştiu ei ce fac. Sunt cei mai deştepţi oameni ai noştri aduşi de la Bruxelles. Nu o spun ironic, ci la mişto, direct”, a punctat celebrul actor.

„Sunt măsuri care să ne ia ochii”

În opinia lui Arşinel, reclamele ar trebui să fie ultima grijă a politicienilor: „În toată lumea, nimeni nu vede nimic rău într-un spot publicitar dacă nu e ostentativ şi nu e reclamă grotească. Însă când se face în mod civilizat şi în toată lumea se fac astfel de reclame, ei n-au ce face. Pe ei îi doare capul de farmacii, nu de faptul că ne răsturnăm pe străzile care nu există. Nu asta îi interesează, doar nişte măsuri care să ne ia ochii, să vadă că nu întâmplător n-au fost aleşi de popor, ci au fost aleşi de preşedinte. Să vedem ce vor face!”.

Nu spunem «Nu lua de la Dona!»”

Advertisement

Potrivit actorului, spoturile în care joacă nu conţin sfaturi medicale: „Dacă aţi urmărit spoturile noastre, 99% nu fac reclamă la medicamente. Nu sfătuiesc pe cineva ca în loc de aspirină să ia piramidon, de exemplu. Nu cunosc medicamentele şi nici nu vreau să le cunosc prea mult în afară de cele de care am nevoie. Se face o reclamă civilizată, e «farmacia inimii», «farmacia care te ajută», fără să-ţi spună «Nu lua de la Dona!» sau «Nu lua de la nu ştiu ce farmacie!». Nu e vorba de concurenţă ostentativă care să dea în ceilalţi. Cred că se va analiza înainte de a se hotărî ce intră în malaxor şi ce nu intră”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *