ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

BOMBĂ în MEDIA! Două VEDETE Kanal D au fost PUSE pe LIBER

Mutare-şoc pe piaţa media cu câteva zile înaintea prezentării grilelor de toamnă. Două vedete Kanal D au fost anunţate că nu se vor mai afla la cârma emisiunii pe care o prezentau.

Avatar

Publicat

pe

Mutare-şoc pe piaţa media cu câteva zile înaintea prezentării grilelor de toamnă. Două vedete Kanal D au fost anunţate că nu se vor mai afla la cârma emisiunii pe care o prezentau. Este vorba despre gazdele emisiunii „Draga mea prietenă”. Informaţia a fost confirmată, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, de către una dintre ele.

Cristina Cioran a certificat decizia celor de la Kanal D, dar nu exclude ca pe viitor să existe un alt format în care să fie implicată.

„Da, este adevărat! Am fost anunţate că se vor schimba prezentatorii emisiunii << Draga mea prietenă >>. Cu noi nu ştim ce se va întâmpla. Nu este nimic sigur, nu este nimic sigur în meseria asta! Nu ni s-a reproşat nimic. E o decizie de management. Poate că vor să schimbe linia emisiunii, să meargă mai mult pe monden… Contractul nostru cu ei s-a încheiat. Avem nişte promisiuni, dar nu pot să vorbesc mai mult. Am mai avut propuneri şi din alte părţi, dar pe unele le-am refuzat şi am ales să rămân la Kanal D. Poate ni se pregăteşte ceva, nu ştiu! Eu am colaborat foarte bine cu Kanal D şi m-au tratat întotdeauna extraordinar de frumos. Nu aş avea ce să le reproşez. Deciziile luate sunt nişte decizii de management, de business, şi eu le înţeleg”, a declarat Cristina Cioran în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă au înlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiunea „Draga mea prietenă”, în septembrie 2012.
Cristina Cioran şi Paula Chirilă au format un cuplu de prezentatoare şi la TVR 2, unde au avut emisiunea „Pericol de explozie”. Cristina este actriţă şi realizatoare de emisiuni TV. Ea a fost gazda unor programe ca „Dădaca”, „Cu dădaca în bucătărie” şi „Acasă în bucătărie”. La Antena 1 l-a avut coleg pe Dan Capatos în cadrul unui matinal, iar la Antena 2 a realizat „Am ceva de spus”.

Paula Chirilă este, de asemenea, actriţă şi realizatoare TV. Ea a apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1, precum „Divertis mall”, „Amintiri la Antena 1”, „Canalul de ştiri”, dar şi la Romantica şi la TVR1.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *