ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bobby Păunescu are iubită nouă? Imaginea care l-a dat de gol că se iubește cu Claudia

Clebrul regizor și producător de film, Bobby Păunescu (45 de ani), are o nouă iubită.

Avatar

Publicat

pe

Clebrul regizor și producător de film, Bobby Păunescu (45 de ani), are o nouă iubită. Claudia, tânăra de doar 24 de ani, este copia fidelă a fostei soții a bărbatului, Alice Peneacă. Despre imaginea care i-a dat de gol, vă spunem mai multe în paragrafele următoare.

Cine este noua iubită a lui Bobby Păunescu

Bobby Păunescu pare să-și fi refăcut viața după divorțul de Alice Peneacă, fiind fericit alături de o tânără superbă de doar 24 de ani. Cei doi sunt cât se poate de discreți în ceea ce privește povestea iubirii care s-a înfiripat între ei, dar le-a scăpat un detaliu. La vârsta de 45 de ani, producătorul de film continuă să cucerească femei ca din vitrină, cu forme și chip de invidiat.
Nu știm care sunt textele sau secretele sale, dar cert este că a făcut ce a făcut și acum se iubește cu un fotomodel superb. Sau, cel puțin așa reiese din fotografiile postate pe rețelele sociale.

Bobby Păunescu este, totodată, și un influent om de afaceri, care deţine în Lugano, Elveţia, o vilă superbă, unde și-a făcut, de curând, apariția. „Întâmplarea“ face că, tot acolo, și-a făcut poze și Claudia Maria Dumitru. Vorbim despre o prezență încântătoare: o tânără de 24 de ani, model, cu un trup de zeiţă. Cei doi au publicat pe Instagram aceeași fotografie făcută de pe balconul vilei (pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului). Nu pare a fi doar o simplă coincidență, nu?

Până acum, cei doi nu s-au afișat deloc împreună, ceea ce îi face pe apropiații acestora să creadă că relația lor este abia la început.

Celebrul regizor a fost căsătorit cu fotomodelul Alice Peneacă

Pare-se că Bobby Păunescu doar la fotomodele trage, acesta căsătorindu-se cu Alice Peneacă în anul 2015, după doi ani de relație. Din păcate, mariajul lor nu a fost unul de durată, căci în anul 2017 apăreau deja speculații despre divorț.

Bobby Păunescu și fotomodelul Alice Peneacă au divorțat în 2018

Un an mai târziu, în 2018, Alice confirma, într-un interviu, că este în plin proces de divorț.
„Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate“, declara la rândul lui Bobby Păunescu.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *