ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Boala cruntă care îl chinuie pe Dan Capatos. Prezentatorul rupe tăcerea: ”Intru la bolnavi cronici”

Boala cruntă care îl chinuie pe Dan Capatos este puțin cunoscută de către fanii lui

Avatar

Publicat

pe

Boala cruntă care îl chinuie pe Dan Capatos este puțin cunoscută de către fanii lui. Publicul s-a revoltat în momentul în care a aflat că prezentatorul emisunii XNS de la Antena Stars s-a vaccinat. Drept urmare, prezentatorul tv a oferit câteva lămuriri pe care le vom reda în cele ce urmează.


Boala cruntă care îl chinuie pe Dan Capatos


Puțini oameni știu că, de fapt, prezentatorul tv suferă de o boală care îl plasează în categoria bolnavilor cronici. Dan Capatos a făcut mărturisirea la TV pentru a aplana spiritele după ce a fost acuzat că s-ar fi băgat în față la vaccin.


Dan Capatos este hipertensiv și are medicamentație pe rețetă, pe care trebuie să o ia zilnic. Prezentatorul de la Antena Stars a negat că s-ar fi folosit de pile sau relații pentru a se vaccina înaintea tuturor. Adevărul este următorul: Dan Capatos face parte din etapa a doua de vaccinare, unde intră jurnaliștii.

În plus, jurnalistul a mărturisit că a încercat să își programeze familia la vaccinare. Din păcate pentru el, nu a fost la fel de ușor ca în cazul lui. Singurele locuri disponibile au fost la Urlați, la ceas de seară.


„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua.


Am încercat să-i programez şi pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlaţi”, a spus Dan Capatos, la Antena Stars.

Advertisement


Dan Capatos este hipertensiv


Prezentatorul emisiunii XNS, mutată de pe Antena 1 pe Antena Stars din 2021, a mărturisit că a fost la un pas de moarte în urmă cu 2 ani. Acesta a suferit atac ischemic tranzitoriu. Medicii au fost chemați de urgență să intervină pentru a îi salva viața: „Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor”, a mărturisit acesta, conform cancan.ro, la vremea respectivă.

„Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a mai declarat Dan Capatos în cadrul aceleiași emisiuni de la Antena Stars.


Dan Capatos, la un pas de moarte din cauza bolii


„Era chiar înainte de lansarea sezonului, în 2008. Atunci urma să se anunţe că eu plec de la matinal şi în locul meu vin Răzvan şi Dani. Vorbeam la telefon cu Mircea Badea şi mă pregăteam să mă îmbrac. Eram singur acasă şi în timp ce discutam, mi-am dat seama că îmi pierd vederea.


O lumină din monitor strălucea obsesiv. Atunci am închis cu Mircea şi am apucat să o sun pe Monica (n.r. soţia lui) să cheme Salvarea. Am tras un tricou pe mine şi o pereche de pantaloni scurţi şi am apucat să mă încalţ cu un singur papuc şi să ies din casă. Am zis că dacă o să cad în casă nu o să mă găsească nimeni.

Pe stradă, m-am gândit că o să i se facă cuiva milă de mine. Am ajuns la farmacia mică de jos, însă aici, au vrut să-mi dea apă cu zahăr şi am plecat. M-am ţinut de pereţii blocului, pentru că nu vedeam şi am ajuns la una mai mare, de unde în mod obişnuit îmi luam tratamentul pentru hipertensiune.


Farmacista şi-a dat seama imediat că îmi este rău. Mi-a luat tensiuea. Aveam 22, oricum era foarte mare. A chemat şi ea Salvarea. care m-a sud la spital. Am ajuns şi cu puls 100 din cauza spaimei. Am zis că mor. Atunci chiar mi-am închipuit că dacă e să mă duc, aşa o să păţesc”, a povestit Dan Capatos la vremea respectivă, conform click.ro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *