ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero. Cu cine a fost surprinsă blonda

Bianca Drăgușanu nu dispare niciodată prea mult din atenția publicului

Avatar

Publicat

pe

Bianca Drăgușanu nu dispare niciodată prea mult din atenția publicului. Aceasta revine, dar de data asta în preajma unui personaj alătui de care n-a mai fost văzută de mult. Cu cine a fost surprinsă blondina?

Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu un personaj interesant

Celebra fostă asistentă păcătoasă a dat nas în nas cu nimeni altul decât tatăl copilului ei. Cei doi foști soți s-au întâlnit la mall, iar scenele în care au fost surprinși i-au dus pe fani cu gândul la o posibilă împăcare, mai cu seamă că internauții le comentează des la postări și le sugerează o remediere a situației chiar și după atâția ani.


Cu doar câteva zile înainte fosta prezentatoare de TV dezvăluia că sigur va urma cea de-a treia nuntă, iar de data aceasta va fi cu noroc. “Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”, spunea vedeta, abia întoarsă dintr-o lună de vacanță.

Acum, aceasta și-a dat întâlnire cu Victor Slav într-un centru comercial, cel mai probabil pentru a discuta detalii despre micuță. Amintim că ambii nu se scot din cuvinte de laudă și susțin că legătura dintre ei s-a dovedit a fi mai puternică după divorț, în special că au încercat să păstreze o relație decentă datorită Sofiei.

Cei doi s-au simțit extrem de bine, după câte se pot vedea în imaginile cu pricina surprinse de cancan.ro, răzând cu gura până la urechi și simțindu-se foarte natural unul în preajma celuilalt.

Care a fost motivul despărțirii?

„Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea “Wowbiz”, la Kanal D) și doarme pana la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca nu are doar emisiunea «Te vreau lângă mine», ca sa zici ca după ce iese din emisie se văd la masă, ea are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă„, au detaliat surse din anturajul blondinei.

Advertisement

“Nu ne-am văzut de vreo două zile, asta e. Suntem doi oameni maturi și ne înțelegem în privința programului. Lasă, că e mai bine așa, să ni se facă dor unul de celălalt. Eu mă împart între emisiune, contracte de imagine, atelier, îmi place ceea ce fac și nu mi se pare greu. Vacanță cred că o să-mi iau pe la 40 de ani. Până atunci muncim cu drag și spor”, ne-a declarat Bianca.

Vedeta trage din greu și pentru fiica ei, Sofia, așa că nici un contract de imagine pe care-l are nu este „pe ochi frumoşi” sau pe barter. “Totul e plătit, eu nu fac barter, copilul meu nu trăiește pe fire de păr. Cred că puține persoane din România procedează ca mine. Eu dacă nu sunt plătită, nu promovez nimic gratis”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *