ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal. Ce a făcut blonda în văzul tuturor curioșilor

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la mall, împreună cu fiica ei, micuța Natalia Sofia, dar și împreună cu sora ei.

Avatar

Publicat

pe

Se pare că Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal. Nu de alta, dar aceasta a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz.ro la mall, împreună cu fiica ei, micuța Natalia Sofia, dar și împreună cu sora ei.


Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal


Deși în ultimele zile de numele său s-au legat nenumărate controverse, vedeta pare să lase în urmă zvonurile și să nu se lase afectată de ele. Recent, aceasta a trecut prin clipe dificile în ce privește viața sentimentală, dar iată că aceasta a decis să dedice mai mult timp familiei ei.

Astfel că cele trei fete au fost surprinse la cumpărături împreună.

Acestea au fost văzute uitându-se pron magazine și și-au luat tot ce au poftit. Și după câteva clipe petrecute printre hainele de brand, frumoasa blondină s-a hotărât să se delecteze cu o înghețată. Unde mai pui că toți ochii din complexul comercial au fost ațintiți asupra vedetei, care stătea la coadă pentru magazinul de înghețată. Și după ce au studiat atent toate aromele, Bianca Drăgușau, Sofia și Oana s-au decis asupra desertului, apoi și-au văzut în continuare de drum.


Cătălin Botezatu, afirmații incendiare despre Bianca Drăgușanu


Designerul Cătălin Botezatu a făcut declarații noi despre Bianca Drăgușanu, fosta sa iubită. De menționat este că cei doi mențin încă o relație de prietenie foarte apropiată. Întrebat însă care ar fi un top al femeilor fatale din România, juratul de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a pus fosta iubită pe locul trei.


„Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.

Advertisement


Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că ”Trăiască cine i l-a mărit!”, ne-a spus Cătălin Botezatu.


Amintim că în prezent, Bianca Drăgușanu se află în plin scandal cu fostul ei soț, Alex Bodi, cei doi aruncându-și în ultima perioadă numai cuvinte grele.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *