ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Beyoncé a făcut istorie. Ce record a realizat artista

Beyoncé a făcut istorie seara trecută. A realizat un record extraordinar, care este încununarea muncii de o viață a artistei.

Avatar

Publicat

pe

Beyoncé a făcut istorie seara trecută. A realizat un record extraordinar, care este încununarea muncii de o viață a artistei.


Cântăreața Beyoncé a făcut istorie în acest an, chiar la premiile Grammy. Beyoncé a obţinut patru premii Grammy la gala din acest an, fiind nominalizată la nouă categorii. Cu un număr total de 28 de premii Grammy, Beyonce a devenit cea mai premiată artistă din istoria galei. Deținătoarea recordului era până acum Alison Krauss, cu 27 de premii.


Cântăreța a primit anul acesta nouă nominalizări și a plecat acasă cu patru premii. Seria câștigătoare a început înainte de ceremonia televizată, când Beyoncé și fiica ei de 9 ani, Blue Ivy Carter, au câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip muzical pentru single-ul „Brown Skin Girl”.


Beyoncé a făcut istorie. A doborât record după record


Beyoncé și colega sa din Houston, Megan Thee Stallion, au făcut istorie și ca prima pereche de femei care a câștigat vreodată cea mai bună interpretare rap cu remixul „Savage” al lui Megan Thee Stallion. Perechea a câștigat apoi și premiul pentru cea mai bună melodie rap pentru aceeași melodie. Însă victoria lui Beyoncé pentru cea mai bună piesă R&B pentru „Black Parade” a dus-o în top.


Ea a spus că a fost copleșită de doborârea recordului. „Am lucrat toată viața mea, de la 9 ani, și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru”, a spus ea. Transmisiunea Grammy a inclus un scurt salut către albumul vizual inovator al lui Beyoncé, „Black Is King”.


Și Taylor Swift a doborât un record


Un alt record a fost stabilit de Taylor Swift, care a devenit prima femeie care a câştigat trei trofee la categoria „albumul anului” pentru „Folklore”. Ea a mai primit acest premiu pentru „Fearless”, în 2010, şi pentru „1989”, în 2016.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *