ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Beverly Hills 90210, reuniune cu scandal, după 19 ani. Ce se întâmplă cu Kelly, Donna și Brenda

Cel mai iubit serial al anilor ’90, Beverly Hills 90210, se pregătește să revină în atenția fanilor,

Avatar

Publicat

pe

Cel mai iubit serial al anilor ’90, Beverly Hills 90210, se pregătește să revină în atenția fanilor, iar cu odată cu reluarea filmărilor pentru noul sezon s-au reluat astfel și vechile conflicte între actori.

Trăsăturile diferite de personalitate, chiar puternice ale actorilor din serial, încep să se resimtă din nou, pe platoul de filmare, și să-i facă pe membrii distribuției să se împartă în tabere.


Ce se întâmplă pe platourile de filmare ale serialului Beverly Hills 90210


S-au reluat filmările pentru Beverly Hills 90210, dar cu acest prilej s-au reluat și micile conflicte între actori. Deși, s-au scurs 19 ani de când s-a încheiat difuzarea celebrei producții, unele lucruri s-au dovedit neschimbate în ciuda timpului trecut.

Așadar, cele mai iubite personaje ale anilor ’90, Kelly, Donna, Brenda, Andrea, Brandon, Steve şi David, se pregătesc să revină în atenția telespectatorilor, dar odată cu această distribuţie completă au revenit şi conflictele mocnite pe care le-ai crede îngropate după atâţia ani. Se pare că mărul discordiei este Shannen Doherty (48 de ani), actriţa care-o interpretează pe Brenda. Iar cele care au probleme cu ea sunt blondele serialului, şi anume Jennie Garth (47 de ani) şi Tori Spelling (46 de ani).

„Tori şi Jennie au dus vorba că este foarte dificil să lucrezi cu Shannen, iar ceilalţi actori din distribuţie sunt nevoiţi să aleagă o tabără. Se formează deja bisericuţe“, susţin surse din interiorul producţiei, potrivit okmagazine.ro.


Despre relația cu Shannen Doherty, Jennie Garth mărturisea la un moment dat că, atât ea, cât și colega ei, au personalități puternice. „Shannen şi cu mine suntem amândouă femei Berbec, suntem amândouă foarte puternice şi independente, aşa că ne-am contrat foarte mult“, declara Jennie.

Advertisement


Beverly Hills 90210, premiera pe 7 august


Noua serie Beverly Hills 90210 se va lansa, pe 7 august, la postul de televiziune Fox. Din atenția publicului, va lipsi Dylan McKay, personaj interpretat de actorul Luke Perry, care s-a stins din viață, în urmă cu câteva luni, după ce a suferit un atac cerebral masiv. Noua serie a producției va aduce un omagiu îndrăgitului actor. „Ne lipsești foarte mult!” , spunea Jason Priestley, care îl interpretează pe Brandon în serialul tv.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *