ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bețivul Celentano din Las Fierbinți are un mare defect. Cu ce situație se confruntă în viața de zi cu zi. A rupt tăcerea

Mihai Bobonete și-a luat colegii și a mers împreună cu ei la emisiunea Vorbește Lumea unde s-a vorbit despre proiectele lor și despre cum este viața în afara platourilor

Avatar

Publicat

pe

Mihai Bobonete și-a luat colegii și a mers împreună cu ei la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, unde s-a vorbit despre proiectele lor și despre cum este viața în afara platourilor de filmare.

Actorii s-au amuzat copios, iar Adrian Văncică, cel care interpretează rolul lui Celentano, a povestit o întâmplare care i-a făcut pe toți să râdă.


Celentano din Las Fierbinți e vedetă și în afara platourilor de filmare


Actorul Adrian Văncică îl intepretează pe Celentano în celebrul serial de comedie Las Fierbinți. Acesta a dezvăluit că a mers într-o zi la piață cu soția lui, dar nu a apucat să cumpere nimic, întrucât vânzătorii l-au abordat strict ca pe Celentano din serial și i-au chemat și pe alții să îl vadă.


„Eu sunt și leneș. Nu îmi place să fac mai nimic și nevastă-mea s-a săturat și ea la un moment dat de chestia asta. Zice… dar hai și tu cu mine, că m-am săturat să le fac eu pe toate, du-te la piață, du-te peste tot. Zic… ești sigură? Da, hai cu mine. Bine, hai. Ne-am dus frumos în piață, n-am luat nimic. Cum am intrat în piață… bă, tătiță, vino încoace! Celentano! Domnul Celentano, ce vă dau, ce vă fac? Stai, domnule, iau și eu doi morcovi. Stai un pic, stai așa! Ia vino, bă, încoace! Mai vrei, Eleno, să mergi cu mine? Nu! Pa!”, a spus actorul.

Adrian Văncică a mai spus, ironic, că cel mai mult îl deranjează când îl oprește Poliția și nu îl recunoaște.


„Mă deranjează cel mai tare atunci când mă oprește Poliția și nu mă recunoaște. Stai mă puțin, cum așa?”, a completat Celentano din Las Fierbinți.

Advertisement