ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Beneficiile plecării Prințului Harry din Casa Regală. Ce se întâmplă acum între William și Charles

Retragerea Prințului Harry din Casa Regală a adus multe schimbări și în privința unora dintre rudele britanice

Avatar

Publicat

pe

Retragerea Prințului Harry din Casa Regală a adus multe schimbări și în privința unora dintre rudele britanice. Ce s-a întâmplat în cele două luni de când ducii de Sussex au decis să nu se mai bucure de titulaturile primite? O expertă în etichetă regală a adus în prim-plan dezvăluiri controversate.


Beneficiile plecării Prințului Harry din Casa Regală


Casa Regală primea în urmă cu aproape două luni o lovitură imensă din partea ducilor de Sussex. Cei doi au decis să părăsească familia regală și să nu se mai bucure de titulatura primită din naștere de Prințul Harry. Aceștia și-au luat viața de la zero și au decis și să se mute departe de Marea Britanie, mai exact în Vancouver, Canada. Cu toate că în prima instanță au fost văzute doar părți negative, acum își fac loc și părțile pozitive.


O expertă în etichetă a dezvăluit ce l-a determinatpe Charles să fie un părinte mai implicat a fost tocmai plecarea lui Harry. Ingrid Seward, editor șef al publicației Majesty Magazine, a susținut că părăsirea titlului de către soțul lui Meghan Markle a fost punctul cheie în relația dintre Charles și William, conform dailymail.co.uk. Sursa citată a mai subliniat și că depărtarea instalată între ducii de Sussex și Casa Regală i-a făcut pe cei din familie să fie din ce în ce mai uniți, reușind în cele din urmă să creeze un front comun într-o perioadă cu tensiuni nenumărate.


Beneficiile plecării Prințului Harry din Casa Regală. Cum este acum relația dintre Charles și William


„Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină”


Amintim că Meghan și soțul ei au anunțat că vor renunța la titlurile lor pe data de 8 ianuarie, iar ca urmare a hotătârii luate nu mai au acces nici la bani publici și nici la posibilitatea de a reprezenta monarhia în călătoriile oficiale.


„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a declarat Prințul Harry în cadrul unui dineu caritabil din Londra.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *