back to top
Bine ai venit pe Ziarul Ring
Știri exclusive din Sport, Actualitate și Monden
duminică, decembrie 22, 2024

Beneficiile fisticului: scade colesterolul și previne anemia

Distribuiți

Fisticul ocupă un loc important pe lista alimentelor sănătoase. El a devenit popular pentru gustul delicios și pentru beneficiile pe care le are în menținerea sănătății.

Pentru a beneficia de toate proprietățile sale terapeutice, fisticul trebuie consumat crud. Însă, el se găsește și sub alte forme: decorticat, cu coajă, sărat și prăjit.

Acizi grași

Fisticul este sursă de acizi grași mononesaturați, de antioxidanți, de vitaminele a, b1, b6, b9 și e și minerale, precum calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, zinc, cupru, mangan și seleniu.

Un alt avantaj al fisticului este conținutul scăzut de calorii în comparație cu alte fructe cu coajă. Toate aceste elemente nutritive fac din fistic gustarea ideală dintre mese, deoarece conține toți nutrimenții de care organismul are nevoie zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole

Alte articole