ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ben Affleck arată în ultimul hal. Comandă mâncare după ce s-a despărțit de iubită

Ben Affleck a fost văzut pentru prima dată de când s-a despărțit de Ana de Armas.

Avatar

Publicat

pe

Ben Affleck a fost văzut pentru prima dată de când s-a despărțit de Ana de Armas. A slăbit mult, are cearcăne la ochi și pare foarte trist.


Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut pentru prima dată de când s-a despărțit de Ana de Armas în afara casei sale din Brentwood. „Este într-adevăr supărat”, scriu jurnaliștii de la dailymail.co.uk.


Ben Affleck arată în ultimul hal. S-a despărțit de Ana de Armas


Ben Affleck a ieșit în fața casei sale pentru a ridica o comandă, iar jurnaliștii l-au surprins. Pare că este trist, a slăbit mult, avea cearcăne mari.

Vedeta americană s-a despărțit de curând de Ana de Armas, o frumoasă actriță de 32 de ani. Relația dintre cei doi dura de un an și spuneau că își doresc ca relația să reziste mult timp.
”Ben Affleck ar putea să ia destul de greu recenta sa despărțire de Ana de Armas, scriu jurnaliștii de la dailymail.co.uk.


Ben Affleck s-a despărțit de Ana de Armas


Jurnaliștii de la Daily mail susțin că actorul „a fost supărat de despărțire” și că „își dorea cu adevărat ca relația lor să funcționeze”.


„Ana este tânără și aventuroasă”, adaugă sursa lor. „Când nu lucrează, vrea să călătorească. Nu vrea să se stabilească în Los Angeles. Ben trebuie să locuiască în L.A., unde se află copiii lui.”
O sursă a dezvăluit că Ana nu a vrut să fie legată de Los Angeles, unde Ben trebuie să aibă sediul pentru cei trei copii pe care îi are cu fosta soție Jennifer Garner.
Relația lor a fost complicată. Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles și, evident, Ben trebuie să o facă, deoarece copiii săi locuiesc în Los Angeles.”
Un alt membru din interior a adăugat că despărțirea de Jennifer a fost reciprocă și complet amiabilă. Ei au spus publicației: „Sunt în diferite momente din viața lor;
există iubire profundă și respect acolo. Ben continuă să-și dorească să lucreze. Are trei locuri de muncă care îl așteaptă și este un tată.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *