ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie. Cum arată acum Rodrigo Alves

Rodrigo Alves a cheltuit sume uriașe ca să arate precum păpușa Ken, însă nu s-a mulțumit deloc cu aspectul său, astfel că și-a dorit să se transforme într-o ”Barbie”.

Avatar

Publicat

pe

Rodrigo Alves a cheltuit sume uriașe ca să arate precum păpușa Ken, însă nu s-a mulțumit deloc cu aspectul său, astfel că și-a dorit să se transforme într-o ”Barbie”. Astfel, la începutul anului 2020 modelul brazilian Rodrigo Alves își anunță transformarea sa în femeie pe rețelele de socializare.

Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie

”Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit mereu ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, mai spunea Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, așa cum îi place să i se spună acum, a spus că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Ba și-a injectat chiar și silicon în abdomen pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. Dar după un timp a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, adică cea feminină.

Și-a mărit și fesele

Și de când a devenit femeie, Roddy nu a mai încetat cu operaţiile plastice. Și-a dorit să aibă forme voluptuoase, ca să semene cu artista Jennifer Lopez sau cu modelul Kim Kardashian. Recent, pentru cea mai nouă intervenție a sa, cea de mărire a feselor, modelul, în vârstă de 36 de ani, a cheltuit nu mai puţin de 30.000 de lire sterline. Conform declaraţiilor acordate presei britanice, Roddy spune că acum se simte mai atrăgătoare ca oricând:

„Vreau să fiu o femeie voluptuoasă, iar acum mă simt sexy pentru prima dată în viaţă!”
Astfel, în ultimele luni, pe lângă noile transformări, Roddy şi-a mai atins un țel, și anume, acela de a fi în atenţia publicului. Astfel că este tot mai des invitată în show-uri de televiziune, atât în ţara natală, Brazilia, dar şi în Europa.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *