ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bărbații celebri din viața Mariei Ciobanu. Ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Ion Dolănescu

Celebra solistă de muzică populară nu a dus lipsă de faimă de-a lungul vieții, la fel cum nu a dus lipsă nici de iubiri deosebite.

Avatar

Publicat

pe

Celebra solistă de muzică populară nu a dus lipsă de faimă de-a lungul vieții, la fel cum nu a dus lipsă nici de iubiri deosebite. Aceasta a avut parte de povești de dragoste ca-n filme, iar Ion Dolănescu nu a fost singurul bărbat celebru pentru care a născut sentimente puternice. Ce alți domni din lumea publică i-au mai trecut prin viață iubitei cântărețe?


Ce bărbați celebri au trecut prin viața Mariei Ciobanu?


Maria Ciobanu a decis ca ziua de naștere să o sărbătorească acasă, în România, alături de Ionuț Dolănescu și de familia lui. După ce doi ani nu a pus piciorul în țara natală, artista s-a reîntors acasă pe 26 august 2019. Maria Ciobanu a fost și va rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind extrem de invidiată de alte colege de breaslă în tinerețe, fapt pentru care nu a dus lipsă de admiratori, unii dintre ei celebri.

Solista este căsătorită de aproape 40 de ani cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Bărbatul este fost baschetbalist de performanță și formează o frumoasă familie cu Maria Ciobanu încă din anii 1981. Despre mariajul cu Ion Dolănescu sunt cunoscute detalii, însă despre povestea de iubire cu actualul soț al artistei nu se știu atât de multe. Ciocârlia muzii populare românești a dezvăluit la un moment dat că îi pare nespus de rău că nu l-a întâlnit pe Mircea mult mai devreme, pentru că dacă ar fi făcut-o… nu ar mai fi avut parte de atâtea „necazuri”, a mărturisit aceasta.


„Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”


„Dacă îl cunoșteam mai devreme, n-aș fi avut atâtea necazuri”


Cunoscuta interpretă s-a iubit cu Dolănescu în anii ’70, iubire din care s-au născut Ionuț Dolănescu și Dragoș Dolănescu. În cele din urmă, relația nu a mai mers, așa că au ales să meargă pe drumuri separate.


Aceasta mai are două fiice: Leontina și Camelia, cu alți doi parteneri de care s-a îndrăgostit înainte de Ion Dolănescu. Leontina este fiica Mariei cu un bărbat din satul său natal, iar Camelia este rodul iubitii artistei din căsătoria de 6 ani cu Florea Burnea.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *