ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bărbat din Constanța prins de soție cu amanta în mașină. Reacția disperată, când a văzut că situația scapă de sub control

Un bărbat din Constanța prins de soție cu amanta în mașină a avut o reacție uluitoare

Avatar

Publicat

pe

Un bărbat din Constanța prins de soție cu amanta în mașină a avut o reacție uluitoare
Cu fiecare minciună pe care o spunem, rămânem datori adevărului. Ei bine, cu siguranță dator nu a rămas și bărbatul din Constanța care a fost prins de soție cu amanta în mașină. Mai mult, a vrut să scape de obligația față de adevăr, ori față de soție, și a stricat armonia căsniciei lui într-un mod barbar.


Bărbat din Constanța prins de soție cu amanta în mașină. Prins cu musca pe căciulă, a călcat, din disperare, accelerația


Joi seară, în Constanța, un trio a adus scene uimitoare în fața lumii. O femeie și-a văzut soțul cu amanta în mașină și a considerat că cel mai bine pentru a-l prinde este să se agațe de autovehicul. Gestul disperat al femeii înșelate a venit din furia pe care o purta în acel moment văzându-l în astfel de ipostază, așa că a hotărât să nu mai aștepte până când acesta ar ajunge acasă și a plonjat direct pe mașina lui, pe unul dintre cele mai mari bulevarde ale Constanței.


Prins cu musca pe căciulă, furios că ar exista posibilitatea să nu rămână, probabil, cu nicio femeie, în final, nu numai că nu a oprit mașina, ci a și apăsat pedala de accelerație. Plină de adrenalină, poate și înspăimântată de poziția în care se află, a rămas agățată de mașină și a fost târâtă 10 metri. Cu sufletul rănit și trupul suferind, soția înșelată a fost lăsată să zacă pe asfalt până la sosirea autorităților.


Joi seară, în Constanța, un trio a adus scena uimitoare în fața lumii


Un caz asemănător a avut loc și într-o intersecție din Cluj-Napoca, în luna mai 2019. Diferit față de cazul de mai sus este că infidelitatea bărbatului a ieșit la iveală în urma unui accident rutier. Soția a venit la fața locului și și-a prins partenerul cu amanta, clipă în care s-a declanșat isteria. Dat fiind că nu a putut să îi ceară socoteală amantei, pentru că se afla în ambulanță, fiind rănită în urma accidentului, soția a sărit cu pumnii și picioarele la mama acesteia.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *