ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bădălău, făcut zob de fosta amantă. S-au spus vorbe grele și detalii rușinoase

Aseară s-a produs o dramatică răsturnare de situație în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Avatar

Publicat

pe

Aseară s-a produs o dramatică răsturnare de situație în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a primit ajutor nesperat din partea uneia dintre fostele amante ale afaceristului.


Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău e încă departe de final, iar aseară s-au spus vorbe grele și detalii rușinoase.

Bădălău a fost făcut zob de fosta amantă.


Cel mai zgomotos divorț din showbiz din ultima perioadă, cel dintre fiul boss-ului de la Curtea de Conturi și cântăreața Claudia Pătrășcanu, a intrat într-o nouă fază. După ce și-au aruncat cuvinte și acuzații grele și și-au expus public toate secretele și intimitățile, cei doi pare că nu mai au nimic de ascuns de ochii lumii.


Aseară, în scandalul dintre cei doi a intervenit chiar una dintre fostele amante ale afaceristului. Sub protecția anonimatului, aceasta l-a făcut zob pe Gabi Bădălău. Dar și-a și cerut scuze față de Claudia Pătrășcanu. Printre altele, femeia a făcut referire și la faptul că acesta ar consuma substanțe interzise, așa cum a declarat de multe ori și Claudia Pătrășcanu.


Conversația a fost citită de Dan Capatos, în direct, la Xtra Night SHow


„Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule! Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd!”, a spus femeia, conform Evenimentul Zilei.


Bădălău, făcut zob de fosta amantă


„Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat?

Advertisement


De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule! Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar mai fi spus fosta amantă, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu, scrie SpyNews.


Tot în emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars, artista a povestit că l-a contactat și pe Alex Bodi pentru a afla niște informații în plus despre posibile filmări cu fostul soț, combinat pentru scurt timp cu Bianca Drăgușanu.


Gabi Bădălău a mai fost acuzat de fosta sa soție și că s-ar afișa în fața copiilor lor minori ba în stare de ebrietate, ba sub efectul substanțelor interzise.


În acest context, femeia insistă ca bărbatul să fie supus unui test anti-drog pe firul de păr. De asemenea, artista a mai declarat și că fostul ei soț ar avea orientări sexuale anormale. Dar și că cei doi fii ai lor ar fi asistat la anumite fapte de acest gen, în perioada în care se aflau în compania tatălui lor. Apoi le-ar fi mimat cu păpușile pentru a-i arăta memei ce au văzut.


Claudia Pătrășcanu și-a motivat atacurile spunând că e singură în acestă luptă, iar fostul soț și familia lui recurg la influență pentru a-i bloca toate plângerile făcute către Poliție și Parchet.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *