ZiarulRing

26-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Baba Vanga a prezis coronavirusul. Ce a spus că va păți președintele Trump

Se spune că Baba Vanga din Bulgaria a prezis soarta președintelui american Donald Trump.

Avatar

Publicat

pe

Se spune că Baba Vanga din Bulgaria a prezis soarta președintelui american Donald Trump.

„Nostradamus din Balcani”


Baba, cunoscută și sub numele de „Nostradamus din Balcani”, a prezis că președintele Statelor Unite ale Americii va avea „o boală misterioasă” în anul 2020, care îl va lăsa surd și cu o tumoare pe creier. S-a confirmat pe data de 2 octombrie că Donald Trump a contactat virusul Covid-19. De asemenea, soția sa Melania a fost depistată cu coronavirus.

Unele dintre celelalte predicții ale sale a fost și tsunami-ul din Thailanda. Se spune că ea a făcut predicții până când a decedat în anul 1996. Baba Vanga a crescut la o fermă dintr-o zonă care face acum parte din Macedonia și a fost orbită de o furtună de praf.
Fanii ei susțin că accidentul i-a oferit o „a doua vedere”, care i-a permis să prezică evenimente viitoare, dintre care unele au fost neobișnuit de exacte, scrie publicația The Mirror.


A prezis atacurile de la 11 septembrie


Într-o predicție din 1989, ea a spus: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”. Acest lucru a fost tradus ca un teribil atac terorist asupra Turnurilor Gemene ale World Trade Center, care au fost lovite de două avioane pe data 11 septembrie 2001.


Baba Vanga nu și-a scris niciodată propriile predicții și a fost luată atât de în serios încât guvernul bulgar a pus-o pe statul de plată. Un personal permanent a fost însărcinat să noteze previziunile ei și să transcrie interviurile cu persoanele care au venit la ea pentru sfaturi.
Cu toate acestea, nu tot ce a prezis a fost corect. De exemplu, un război nuclear în anii 2010-2014 nu s-a materializat.


Institutele de sugestologie și parapsihologie din Sofia și Petrich au studiat, de asemenea, abilitățile psihice aparente ale lui Vanga. Unele dintre viitoarele ei profeții includ o schimbare a orbitei Pământului în anul 2023 și descoperirea unei metode de lucru a călătoriei în timp în 2304. Predicțiile ei se încheie în anul îndepărtat 5079 care, a spus ea, va marca sfârșitul Universului.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *