ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Averea Mariei Ciobanu a fost împărțită deja. Cine a luat casele extrem de scumpe ale artistei

Maria Ciobanu deja și-a împărțit averea. Iubita interpretă de muzică populară nu a mai ajuns în România de doi ani, fiind stabilită în SUA.

Avatar

Publicat

pe

Maria Ciobanu deja și-a împărțit averea. Iubita interpretă de muzică populară nu a mai ajuns în România de doi ani, fiind stabilită în SUA. Problemele de sănătate o țin departe de țara pe care o iubește, dar fanii nu trebuie să se teamă, căci aceasta primește îngrijirile necesare.


Averea strânsă de Maria Ciobanu. Cine o va moșteni


Maria Ciobanu deja și-a împărțit averea. Ea a avut o viață demnă de poveste, presărată cu provocări și amintiri frumoase. S-a iubit cu Ion Dolănescu, s-a căsătorit cu fostul soț al Ilenei Sărărăiu și a făcut trei copii cu trei bărbați diferiți. Momentele trăite de aceasta au fost pline, iar muzica i-a adus multă fericire, fiind o artistă foarte apreciată de public.


Maria Ciobanu și soțul ei, Mircea Câmpeanu, locuiesc acum mai mult în Los Angeles, unde are grijă de ei Camelia Filip, fiica artistei. Pentru că are probleme de sănătate, printre care diabet și afecțiuni cardiace, interpreta este nevoită să stea departe de România, ultima oară vizitând țara în 2019.

Unde locuiește acum Maria Ciobanu. Cine o îngrijește


Cântăreața venea în țară în fiecare an, dar acum, vârsta și-a spus cuvântul. Ea este îngrijită de fiica ei, Camelia, ce va primi vila din zona Giulești în care mama sa a trăit în ultimii ani pe care i-a petrecut în România, scrie Click!. Pe lângă această casă, artista a construit și o vilă cu trei etaje în zona Parcului Carol, iar locuințele de acolo au fost făcute special pentru a le servi ca și cămin copiilor săi, Leontina, Camelia și Ionuț.


Maria Ciobanu deja și-a împărțit averea. În tinerețe, cântăreața recunoștea că a avut parte de mari provocări pentru a reuși să își construiască un acoperiș deasupra capului și pentru a se asigura că va putea să le ofere o locuință copiilor săi.


Maria Ciobanu, o viață de poveste. Cum a trecut peste momentele grele


“M-am împrumutat de la Ileana Sărăroiu şi mi-am cumpărat alta pe Calea 13 Septembrie din Capitală, în care am stat doar şase ani, pentru că mi-au demolat-o…Pe mine m-a întărit situaţia şi am zis că, dacă mai pot, mai fac, dacă nu, găsesc eu un acoperiş unde să stau.”, dezvăluia aceasta în trecut, într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Advertisement


Din păcate, Maria Ciobanu își pierdea și a doua casă din care era dată afară după mulți ani. Nici casa în care a crescut nu îi mai aducea alinare, căci locuința din Satul Hotărăioara a fost demolată de un frate de-al său. Totuși, artista a trecut peste aceste momente dureroase și s-a ambiționat pentru a le oferi un cămin copiilor săi.


“M-am mutat într-o casă naţionalizată, am cumpărat-o, apoi m-am judecat opt ani, dar m-au dat afară în 2004. Îi mulţumesc Celui de Sus că am reuşit să le fac acoperişuri copiilor- Ionuţ, Camelia şi Leontina- au câte un apartament lângă Parcul Libertăţii din Bucureşti. Pentru acest lucru cântam şi la câte trei nunţi la sfârşit de săptămână ca să pot strânge banii.”, a spus artista.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *