ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Augustin Viziru a rămas mutilat după Ferma Vedetelor de la PRO TV. ”Nu îmi simt două degete!”

Augustin Viziru, în urmă cu trei ani și jumătate, a participat la ”Ferma Vedetelor”, și a trecut prin chinurile iadului.

Avatar

Publicat

pe

Augustin Viziru, în urmă cu trei ani și jumătate, a participat la ”Ferma Vedetelor”, și a trecut prin chinurile iadului. Accidentul de atunci a lăsat urme, iar acum vedeta tv are de suferit de pe urma acelui moment nefast.


Augustin Viziru a rămas mutilat după Ferma Vedetelor de la PRO TV


În urmă cu trei ani, când participa la ”Ferma Vedetelor” și-a tăiat mâna cu un topor. Atunci și-a secționat patru tendoane, spre marea disperare a colegilor și a telespectatorilor, fiind operat de urgență,. După aceea a urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare. Nici după atâta timp, nu și-a revenit complet, mai rău, două dintre degete nu le simte. Acest lucru îl afectează psihic și îl deranjează pentru că, de atunci, pe lângă durerile zilnice, nu mai poate juca nici biliard la nivelul pe care și-l dorește, un sport pe care îl practică la nivel de profesioniști


”Nu îmi simt două degete!”


”Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Augustin Viziru a rămas mutilat după Ferma Vedetelor de la PRO TV. ”Nu îmi simt două degete!”


Acum îl puteți urmări pe Augustin în cel mai nou reality-show, ”Survivor România”, difuzat de cei de la Kanal D. De la acel accident, actorul, concurent la Survivor România poartă o mănușă specială, care îl ajută să mânuiască tacul la biliard, dar și să funcționeze mai bine zi de zi.
”Mănușa o folosesc majoritatea jucătorilor de biliard.

Eu am fost întotdeauna împotriva ei. Numai că, în urma accidentului, am probleme cu circulația în zona respectivă, iar două degete nu le simt deloc. Ei bine, cu mănușa pe mână e uniform, pot juca. Adică nu simt nimic niciunde. Și m-am obișnuit așa. Dacă-mi dau însă mănușa jos nu pot să bag două bile una după altă din cauza mâinii. Se pare că așa o să rămân pe viață. Dar acum… ce să fac…


Important este că sunt sănătos, bine că n-am tăiat mâna de tot, că n–a căzut pe jos, că există și variantă să o văd cum se mișcă pe jos, pe acolo, Doamne Ferește. Nu-mi place cum se vede. Mă bucur că stăpânesc mișcările, dar am părți în care nu simt nimic și probabil nu o să mai simt niciodată. Am făcut o recuperare bună, căci, vă spun, Nici nu puteam să deschid sticle măcar, la început. Era frustrant. Nu puteam să deschid nici un dop la sticlă, înnebuneam”, a conchis actorul.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *