ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Atenție români, iată cum arată prima decapotabilă de teren autohtonă!

Avatar

Publicat

pe

Fanii Duster pot avea emoții mari. Primul Duster decapotabil e gata și arată senzațional. Transfromarea a costat o sumă considerabilă.

Dusterul cabrio poartă numele „Duster Summer” și a fost inspirat de sezonul estival. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, iar podeua decorată în stil nautic, dar și faptul că acoperișul obișnuit a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță.

Dacia Duster a fost transformată într-un model cabrio coupe, de către un service din București, care a lucrat vreme de patru luni la acest proiect, iar acum e gata să îl prezinte.

Primul Duster decapotabil

Totul a pornit de la o mașină accidentată. „Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil de lux, complet funcțional, a durat patru luni. Duster Summer iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa Auto K9”, informează reprezentanții service-ului.

Investiția pentru modificările aduse caroseriei se ridică la o sumă destul de mare: 30.000 de euro. În prezent o mașină Dacia Duster se vinde, nouă, începând de la 13.600 de euro.

Fani cabrio

Aceiași mecanici auto au mai transformat, în trecut, și două mașini Dacia Logan, în variante coupe și decapotabile. ”Prin această lucrare am dorit să continuăm, cumva această tradiție, de a da unei mașini autohtone o înfățișare cu totul nouă. Service-ul nostru este specializat în repararea autoturismelor avariate, pentru a le reda înfățișarea obișnuită, indiferent cât de gravă a fost dauna.

Advertisement

Totuși, în cazul „Duster Summer”, am vrut să depășim orice bariere și nu doar să îi redăm aspectul obișnuit, ci să o aducem la nivel de artă”, spune Eugen Lungu, directorul AutoK9, conform Playtech.ro.