ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Atac indecent asupra lui Trump! Au aruncat pe piață un set de poze cu Melania goală pușcă

Trecutul Primei Doamne iese la suprafață, scos de adversarii președintelui cu și mai multă înverșunare.

Avatar

Publicat

pe

Trecutul Primei Doamne iese la suprafață, scos de adversarii președintelui cu și mai multă înverșunare.


Cu ceva timp în urmă, mai apăruseră în presa de peste ocean vreo 2-3 poze cu Melania goală. Acum, însă, pe piață au fost aruncate 13 fotografii, făcute în urmă cu 20 de ani, când Melanie era fotomodel.


Donald Trump, președintele Statelor Unite, primește o lovitură sub centură chiar în timp ce se află în spital, sub tratament pentru COVID-19. Atât el cât și soția lui, Melania, au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2, noul coronavirus extrem de periculos care a băgat întreg mapamondul în carantină și a omorât un milion de oameni.


În aceste momente dificile pentru președinte, cât și pentru America, mai multe publicații au difuzat un întreg portofoliu de imagini cu prima doamnă dezbrăcată total. Aceasta a pozat pentru reviste de adulți și, cu toate că serviciile secrete au încercat din răsputeri să-i șteargă trecutul din arhivele media, nudurile primei doamne fac acum înconjurul internetului.

Melania Trump s-a născut în anul 1970, în sudul Sloveniei (la acea vreme parte din Iugoslavia), sub numele de Melanija Knavs (Melania Knauss, după ce numele a fost germanizat), însă după anul 2000 norocul i-a surâs celei care astăzi este cunoscută drept Melania Trump.
În anul 2001, ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite, în 2005 s-a căsătorit cu Donald Trump, un an mai târziu a devenit cetăţean american, iar din 2016 Melania Trump a devenit cea mai puternică Primă Doamnă din lume, după ce soţul ei a fost ales Preşedinte al Statelor Unite.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *