ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Astrologul Minerva a prevăzut incidente legate de foc și apă. Iar seara a fost incendiu la Spitalul Marius Nasta

În Horoscopul publicat în dimineața zilei de 21 ianuarie, la ora 8.00 (ca în fiecare zi), astrologul Minerva a atenționat asupra pericolului de foc și apă.

Avatar

Publicat

pe

În Horoscopul publicat în dimineața zilei de 21 ianuarie, la ora 8.00 (ca în fiecare zi), astrologul Minerva a atenționat asupra pericolului de foc și apă.


Reluăm textul publicat în cursul dimineții, arătând că, încă o dată, Minerva a interpretat corect ce ne rezevă astrele de-a lungul unei zile sau a unei perioade. Spun și asupra „unei perioade”, fiindcă Minerva a atenționat cu mult timp înainte că va urma o pandemie.


La ora aceasta incendiul de la Spitalul Marius Nasta din București a fost lichidat.


Mai multe echipaje de Pompieri, Poliție și Ambulanțe s-au deplasat de urgență la Spitalul Marius Nasta. Nu a fost vorba de un incendiu devastator. Incendiul a pornit de la o unitate de climatizare, amplasată în exteriorul unitatății mobile de ATI, unde erau 7 pacienți. Niciunul dintre bolnavi nu a avut de suferit, nici în interior, nici în exterior neexistând fum, conform declarației unui pompier. Focul și puțin fum au fost văzute de un martor din spital doar la declanșarea incendiului.


Raed Arafat a precizat că nu sunt probleme deosebite și că cei șapte pacienți care erau la secția ATI nu vor fi transferați la alt spital.


La fața locului au ajuns 8 autospeciale pentru stingerea incendiului și 8 autovehicule SMURD.
Iată ce a scris Minerva în horoscopul ei!


Horoscop Minerva – 21 februarie.

Capricornii au probleme cu dragostea. Agitație mare! Iar se iau decizii care irită populația și chiar am putea avea oarecare agitație duminică după amiaza. Irascibilitatea populației poate atinge cote maxime. Lor li se adaugă și valurile de studenți.

Advertisement


Atenție la sursele de foc și de apă!

Berbec – Trebuie să afli dacă partenera/ul ta/tău își dorește o relație pe termen lung. Trebuie să vorbești cu ea/el și să iei o decizie cu privire la relația voastră. Înainte de a face orice pas, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune. Relația voastră va beneficia de deschidere și de comunicare sinceră.

Taur – Dacă ești singur și așteapți să se întâmple ceva deosebit în viața ta, nu trebuie să disperi – speranța și dragostea sunt aproape. Dacă ești îndrăgostit, ar trebuie să petreceți ceva mai mult timp timp unul cu celălalt. A trecut destul de mult timp de când voi doi nu ați mai discutatat problemele care contează.

Gemeni – Ai putea fi plăcut surprins când primești o propunere romantică neașteptată de la un prieten apropiat. Vei face tot posibilul să accepți acest lucru, însă nu te supune tuturor cerințelor partenerei/partenerului fără a lua în considerare consecințele. Găsește un echilibru între dragoste și obiectivele carierei.

Rac – Poate fi începutul unui nou capitol în viața celor singuri în ceea ce privește iubirea. Pornește cu dreptul și nu economisi niciun efort pentru a face ca acest lucru să funcționeze. Dacă ești singur acceptă orice propunere! Dacă dorești să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și spune-i ce simți pentru ea.

Leu – Ți-aș recomanda să o iei ușor și să încerci să nu faci totul dintr-odată. Dacă ai copii studenți sau tu ești student, nu trebuie să exersați brusc și deodată ci să studiezi într-un ritm constant pentru cele mai bune rezultate. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune.

Fecioară – Întâlnirile de lucru la care participi se pot dovedi o mare lovitură în viața ta. Și asta pe măsură ce îți întâlnești sufletul pereche. Te vei bucura de compania acestei persoane și există indicii sigure că aceasta se va transforma într-o aventură romantică. Vestea bună este că el sau ea vor răspunde sentimentelor tale și îți va sta alături.

Balanță – Cei singuri caută cu disperare dragostea și, în sfârșit, își vor vedea visele împlinite. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Astăzi este un moment excelent pentru cupluri, deoarece vor reuși să se pună de acord și să găsească soluții la dezacordurile din ultimele zile.

Advertisement

Scorpion – Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenera/ul, care vă va aduce pe amndoi mai aproape. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele zile în care nu ai putut să-i acorzi suficient timp. Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri și își vor întări relația.

Săgetător – Cu toate acestea, în a doua jumătatea a lunii trebuie să fii atent la cineva care doar cochetează cu tine. Dacă ai o relație la distanță va trebui să găsești modalități să vă vedeți mai des. Pentru tinerii îndrăgostiți, un sfat: în momentul în care te simți copleșit sau nevoit să te explici mereu, ieși din relație.

Capricorn – Divorțații vor face bine să aștepte un timp înainte de a începe o nouă relație. Intrarea într-o relație pripită nu va funcționa în cele din urmă. Cei care sunteți logodiți ar putea fi atrași de un coleg de la locul de muncă. Te sfătuiesc să nu te arunci într-o aventură deoarece acest lucru îți poate strica relația.

Vărsător – Vestea bună este că, dacă ești în căutarea unei partenere, îl poți găsi până la mijlocul lunii. S-ar putea, de asemenea, să aprofundezi o relație cu cineva pe care îl admiri de mai mult timp. Bucură-te de această perioadă și construiește o relație bună bazată pe încredere. Dragostea pătrunde tiptil în viața ta.

Pești – Dacă ți-ai planificat să te căsătorești, astăzi este momentul potrivit să vorbești despre asta. Vei primi un răspuns pozitiv. Dacă ai divorțat de ceva timp, acum te vei gândi că a venit timpul să cunoști pe cineva. Chiar dacă există restricții în ceea ce privește ieșitul și întâlnirile în spații deschise, te poți bucura de ele online.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *