ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Astrologia are o explicație înfiorătoare și precisă pentru ucigașii în serie

Știați că FBI are o întreagă echipă dedicată psihologiei criminalilor în serie? Ei bine, poate că ar trebui să folosească astrologia în locul psihologilor. Este mai ieftin. Și la obiect.

Avatar

Publicat

pe

Știați că FBI are o întreagă echipă dedicată psihologiei criminalilor în serie? Ei bine, poate că ar trebui să folosească astrologia în locul psihologilor. Este mai ieftin. Și la obiect.


În zodiac, toate cele 12 semne sunt împărțite în ceea ce se numesc calități sau modalități, care descriu personalitatea și vibrația fiecărui semn zodiacal. Cele trei calități sau modalități sunt: cardinal, mutabil și fix. Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Peștii sunt cunoscuți ca semne mutabile. Se știe că acestea se pot adapta ușor și sunt adesea indecise. Sunt ca niște cameleoni, care se confruntă cu schimbări episodice și frecvente de-a lungul vieții. Toate acestea, combinate cu energiile și personalitățile lor crează rețeta pentru oamenii care duc o viață dublă.


Gemenii, Fecioarele și Peștii, criminali în serie


Gemenii sunt cunoscuți pentru că au mai multe părți sau personalități ascunse. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt construiți din „o persoană exterioară” fermecătoare și „o persoană interioară” mai întunecată și tulburată.


Fecioarele sunt meticuloase și sistematice. Ele trăiesc după modele și rutină. Ucigașii în serie tind să comită acte care urmează un model caracteristic, un comportament previzibil.
Peștii sunt empatici, dar acea empatie ar putea da înapoi. Întrucât au capacitatea de a simți durerea colectivă, pot deveni copleșiți.

Câțiva dintre cei mai notorii ucigași în serie din America: Ted Bundy (Săgetător), Jeffrey Dahmer (Gemeni), John Wayne Gacy (Pești), Andrew Cunanan (Fecioară), „Fiul lui Sam” David Berkowitz ( Gemeni), Richard „The Night Stalker” Ramirez (Pești), „Boston Strangler” Albert DeSalvo (Fecioară), Randy Kraft (Pești), Larry Eyler (Săgetător) și „BTK” Dennis Rader (Pești).


Comparând unele dintre hărțile natale ale acestor criminali, apar tipare. Bundy, Cunanan, Ramirez și Kraft împărtășesc cu toții trei aspecte cheie în tabelul lor: unul dur și tensionat cu Pluto, planeta morții și comportamentele psihologice reprimate. Pluto poate aduce transformări pozitive, dar poate provoca și auto-sabotaj. O conexiune cu Mercur îmbunătățește „darul vorbirii”, o abilitate necesară pentru a atrage noi victime.

Advertisement


Desigur, nu orice criminal în serie este un semn mutabil. Alte studii despre zilele de naștere ale ucigașilor în serie au descoperit că un număr disproporționat dintre aceștia sunt Vărsători (Gary Ridgway, Robert Hansen și Luis Alfredo Garavito), Tauri (HH Holmes, Michael Ryan și David Copeland) și Capricorni (Vrăjitorul, Autostrada Killer și Wolf of Moscow).


Astrograma, harta nașterii


Interesant este că hărțile nașterii (astrogramele) nu sunt singura intersecție a astrologiei și a criminalității. Unii astrologi criminaliști încearcă să rezolve crimele uitându-se la „diagrame de evenimente” sau „diagrame văzute ultima oară” a ceea ce arăta cosmosul în ziua în care a avut loc crima. Deși psihologii medico-legali sunt sceptici cu privire la acest lucru, există mai multe bloguri populare dedicate domeniului.


Cu toate acestea înainte să ți-o ia mintea pe dinainte și să te sperie faptul că locuiești cu un nativ în Pești, amintește-ți că hărțile nașterii sunt doar o hărți. Toată lumea are încă puterea de a exercita liberul arbitru. În plus, scuza „Sunt zodia Gemeni” nu va ține în instanță, așa că nu ucideți pe nimeni.