ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Aspirina din Las Fierbinți, poveste de viață tulburătoare.”Mirela Oprișor a fost o ciudată!”

Actrița Mirela Oprișor, care i-a dat viață personajului Aspirina din Las Fierbinți, a povestit despre viața sa. Lucrurile pe care le-a mărturisit vedeta i-au emoționat pe fani din prima clipă.

Avatar

Publicat

pe

Actrița Mirela Oprișor, care i-a dat viață personajului Aspirina din Las Fierbinți, a povestit despre viața sa. Lucrurile pe care le-a mărturisit vedeta i-au emoționat pe fani din prima clipă.

Care a fost perioada cea mai grea prin care a trecut și cum a ajuns să fie ce este astăzi?


Aspirina din Las Fierbinți, poveste emoționantă de viață


Mirela Oprișor a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, că a fost o ciudată. Aceasta a povestit cum încă de tânără era extrem de interesată de lumea artei, astfel că la 12 ani și-a făcut singură abonament la filarmonică, asculta teatru radiofonic și când se transmitea la TVR un spectacol lăsa tot ce avea de făcut și urmărea atent.

Nu a ratat niciun cer artistic de la Casa Pionierilor și voia din ce în ce mai mult să evadeze din cartieul său muncitoresc. La 16 ani a trăit Revoluția în Brașov și a văzut și simțit lucruri pe care le descrie cu greu și acum. A luat bătaie de la FNS-iști, s-a înscris în PNȚ și voia cu ardoare să schimbe lucruri: „Am sperat să se întâmple ceva şi uite că nu s-a întâmplat nimic“


Cu toate astea, a reușit să treacă bine peste, s-a angajat la un chioșc din Piața Romană, după ce s-a mutat definitiv în București și s-a prezentat la admitere la actorie, fără pregătire. A doua oară a fost cu noroc pentru Mirela, atunci a dat nas în nas cu ceea ce avea să facă, cel mai probabil, toată viața.


Aspirina din Las Fierbinți, dezvăluiri despre viața sa


„Băi, Aspirino, mai lăsaţi-ne, băi, cu astea”

Advertisement


„Am un copil de 11 ani care trăieşte aceleaşi lucruri şi probabil că vom avea parte de o nouă revoluţie. Pentru că nu e OK ce se întâmplă. Era tot ce ne doream atunci. Eu eram destul de tânără, dar eram conştientă că, dacă nu se schimbă ceva, voi ajunge într-o fabrică, voi primi o garsonieră…Dar nu am făcut niciodată pace cu acest destin.

Recent, m-a marcat interviul cu acel copil, care la înmormântarea regelui a fost întrebat ce a înţeles şi a zis: „A murit regele şi am rămas cu comuniştii.“ Mamă! Am postat şi eu ceva pe Facebook, deşi eu nu sunt atât de vocală, nu-mi exprim sentimentele pe Facebook şi sunt deseori judecată pentru acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu-mi pasă.

Ăsta e genul meu, nu mă manifest public. Am luat o poză foarte frumoasă din gara Piteşti când trecea trenul regal şi am primit un comentariu: „Băi, Aspirino, mai lăsaţi-ne, băi, cu astea, că ne-aţi terminat o săptămână.“
Mirela Oprișor