ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Așa o cucerește Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Trucul care nu dă greș niciodată

Adela Popescu sunt un adevărat exemplu în rândul cuplurilor. Chiar dacă profesia îi ține la distanță unul pe celălalt, sufletește, ei sunt mereu unul alături de celalalt.

Avatar

Publicat

pe

Adela Popescu sunt un adevărat exemplu în rândul cuplurilor. Chiar dacă profesia îi ține la distanță unul pe celălalt, sufletește, ei sunt mereu unul alături de celalalt. Frumoasa prezentatoare i-a transmis un mesaj superb, în timp ce Radu Vâlcan se află la mii de kilometri distanță, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde filmează ”Insula Iubirii”, sezonul 6.


Așa o cucerește Radu Vâlcan pe Adela Popescu. Trucul care nu dă greș niciodată


Pentru cine nu este încă clar, Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dinre cele mai frumoase cupluri din showbizul de la noi. În plus, cei doi sunt nedezlipiți de copiii lor, ocupându-se în egală măsură de creșterea lor. Chiar dacă meseria îi pune uneori pe drumuri, ei știu cum să-și împartă responsabilitățile.


De data aceasta, Adela Popescu este cea care se îngrijește acum de cei doi copii, întrucât, se știe că Radu Vâlcan filmează în Republica Dominicană ”Insula Iubirii”, sezonul 6, care se va difuza la Antena 1. Și chiar dacă nu sunt fizic împreună, cei doi țin legătura prin telefon și cu ajutorul rețelelor de socializare.


De altfel, aflat la mii de kilometri distanță de casă, Radu Vâlcan a avut parte de o surpriză emoționantă din partea soției sale, și anume, o declarație de dragoste în toată regula. Pentru a-și stăpâni dorul de alesul inimii sale, aceasta îi admiră pozele și îl complimentează chiar și în public, pe Internet, pentru a-și mai stăpâni dorul.


„Mă simt ca un taur înainte de coridă. Scumpule, ce bine-ți stă în roșu!”, a spus Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii a lui Radu Vâlcan.

S-au mutat în casă nouă


Anul 2020 a venit cu vești bune pentru cei patru membri ai familei, și anume mutarea în casa nouă. Cum arată locuința lor?

Advertisement


„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *