ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Așa arăta Silvia Chifiriuc când s-a căsătorit cu Petre Roman. Cum s-a transformat acum FOTO

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au 10 ani de când se iubesc. Iată schimbarea cunoscutei cântărețe în anii aceștia?

Avatar

Publicat

pe

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au 10 ani de când se iubesc. Iată schimbarea cunoscutei cântărețe în anii aceștia? Cum s-a transformat artista pe durata căsniciei cu fostul prim-ministru al României?


Cum s-a transformat Silvia Chifiriuc pe perioada căsniciei sale cu Petre Roman?

Silvia Chifiriuc și Petre Roman se iubesc și-și poartă de grijă de 10 ani, iar în luna iulie a anului curent urmează să mai adauge un an poveștii lor de dragoste. Cunoscuta interpretă arată fenomenal și parcă a găsit rețeta tinereții fără bătrânețe, pentru că de când se iubește cu fostul prim-ministru al României arată mai bine pe zi ce trece.


De asemenea, cei doi nu au uitat în tot acest timp să se surprindă cu mici cadouri sau gesturi care să facă flacăra iubirii lor să nu se stingă. Silvia este, însă, cea care de obicei emoționează pe toată lumea cu mesajele sale deosebite. Toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare observă că radiază de-a dreptul și sunt surprinși de cât de bine își ascunde vârsta.

Cum s-a transformat Silvia Chifiriuc pe timpul căsniciei cu Petre Roman?


„Pe mine mă face foarte fericită”


„LA MULTI ANI FERICIȚI!!! Este ziua ta, dragostea mea! S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc…… pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită.

Advertisement

LA MULTI ANI FERICIȚI!!! Este ziua ta, dragostea mea! S-au implinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc…… pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită”
Silvia Chifiriuc

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *