ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artistul din România care a trecut prin momente dureroase. Este atât de tristă pățania lui (exclusiv)

Un artist român celebru a trecut prin momente dureroase. Ce i s-a întâmplat și despre cine este vorba?

Avatar

Publicat

pe

Un artist român celebru a trecut prin momente dureroase. Ce i s-a întâmplat și despre cine este vorba?


Momente dureroase pentru un artist celebru


Celebrul artist Gabriel Dorobanțu (68 de ani) a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru impact.ro, despre vaccinul anti-Covid-19. Cântărețul a intenționat sa se înscrie pe lista de așteptare, în vederea imunizării, dar se pare ca s-a răzgândit, cel puțin deocamdata, motivând ca vrea să fie precaut.


”Când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu!”, a declarat Gabriel, în exclusivitate pentru impact.ro.
Gabriel Dorobanțu nu este deocamdată foarte convins dacă să recurga la metoda imunizării prin vaccinare sau daca să mai aștepte. Se pare ca vedeta este derutată de știrile apărute în ultima vreme, legate de vaccinurile anti-Covid-19.

“Mai ascult şi eu, ca oricine, ştirile, de pe diverse canale de televiziune. Ce am observat e povestea creată în jurul acestor vaccinuri pe care le-am aşteptat, mulţi dintre noi cu sufletul la gură, dar care acum par a ne fi divizat prin efectele lor.


Ba ăla e bun, ba ăla e mai prost, ba că ăla a fost verificat, ba că nu a fost. Nu mai ştii ce să crezi! Iar când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu!”, a declarat Gabriel Dorobanţu pentru sursa precizată.


Artistul a fost bolnav de Covid-19


Artistul a trecut deja prin suferința cauzata de infectarea cu SARS-COV-2 si susține ca aceasta boala l-a epuizat. Totodată a atras un semnal de alarmă asupra gravității situației în cazul infectării cu acest virus, care l-a ținut ceva vreme în spital și l-a stors de vlagă.

Advertisement


“Cine nu a trecut prin boala asta să se bucure foarte tare. Habar nu aveţi cât e de grea, cât de răscolitoare este. Eu, personal, am încercat să mă feresc cât de tare am putut, am purtat mască de protecţie, am încercat să nu ajung în zone aglomerate, iar acasă, la Cornu, nu se poate vorbi de aşa ceva.


Cu toate acestea, probabil puţinele deplasări efectuate m-au pus în contact cu virusul. Iar revenirea a fost la fel de grea ca perioada de boală, în sine, poate mai grea. Fiindcă trupul întreg mi-a fost afectat. M-am simţit săptămâni bune, după ieşirea din spital, stors de vlagă şi fără niciun chef de viaţă!”, a mai adăugat Gabriel Dorobanţu


Gabriel Dorobanțu, în doliu


În urmă cu două luni de zile mama artistului a părăsit această lume, lăsându-l pe cântăreț trist si îndoliat. Pe lângă acesastă durere, artistul a suferit de aceasta boală crunta care l-a băgat în spital, unde a stat timp de aproximativ doua săptămâni. După vindecare, el a ținut să mulțumească medicilor care l-au îngrijit si pe care i-a numit „îngeri păzitori”.

Gabriel Dorobanțu este precaut și se teme să nu se îmbolnăvească din nou: “Sunt încă în perioada în care am anticorpi, aşa că nu mă grăbesc într-un fel să mă vaccinez.
Am fost şi rămân extrem de precaut şi în această perioadă, de convalescenţă, să-i spun aşa, şi sper ca până când îmi voi reveni complet să se lămurească şi mai bine situaţia legată de vaccinuri.

Cred că, prin primăvară, lucrurile ne vor fi mult mai clare, nouă, tuturor!”
În ceea ce priveşte activitatea sa muzicală, Gabriel Dorobanţu mai spune că perioada concertelor pare încă “tare departe”, dar că a mai discutat sau cântat pe Internet pentru diverse comunităţi de români din diverse zone ale lumii sau a mai participat la diverse emisiuni de televiziune la care a fost invitat.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *