ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artistul din România care a câștigat un milion de dolari: ‘Acum mai am jumătate’

Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi în emisiunea ”La Măruță” și a participat la sosurile iuți.

Avatar

Publicat

pe

Cine este artisul din România care a câștigat un milion de dolari din muzică? Ei, bine acesta este Nelu Vlad, solistul de la Azur, care a fost prezent azi în emisiunea ”La Măruță” și a participat la sosurile iuți.


Artistul din România care a câștigat un milion de dolari


Pentru că nu a dorit să mănânce iute, Nelu Vlad a preferat să răspundă la toate întrebările ”picante” pe care i le-au adresat Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii ediției de azi a emisiunii ”La Măruță”. Acesta a dat răspunsuri fabuloase, admițând că a câștigat un milion de dolari din muzică, în cei 43 de ani de carieră, dar că acum mai are jumătate din sumă.


Ce a dezvăluit Nelu Vlad la ”sosurile iuți”?


Intrebare: Cam cati bani ati castigat numai din cantat?


Raspuns. Un milion de dolari. Dar sunt 43 de ani de cantat, mai am cam jumatate din bani. Spritul mi-a placut mult.
Intrebare – Sunteti nevoit sa plecati pe o insula pustie: pe cine din showbiz ați alege dintre Maria Dragomiroiu, Saveta Bogdan sau Mioara Velicu?
Raspuns – Mioara Velicu, pentru ca a fost casatorita cu un mare sportiv brailean, ea se potriveste cu mine, fiind tot brailean. Si am avea ce sa disutam, având aceaeasi varsta.
Intrebare: Numele femeii din showbiz cu care ati avut o aventura,dar presa nu a aflat!

Raspuns – Irina Loghin. A fost extraordinar, de vis! A fost o noapte de vis, acum 5 ani s-a intamplat. Veneam de la Jimbolia si eram cu Irina Loghin in masina, la un moment dat un tir s-a pus in fata noastra. Era o noapte de februarie. Am stat vreo 5 ore de vorba. Tirul nu se dadea la o parte. Am pus mana pe telefon si am sunat la 112 si am spus cine sunt, dar si ca doamna senator Irina Loghin trebuie sa ajunga la Parlament. În 3 minute a și venit Politia si am scapat de acolo. Daca scria aventura sexuala, atunci raspundeam altceva.


Intrebare – Caracterizati-o pe Irina Loghin in 3 cuvinte:


Raspuns: Unicat in muzica populara, incoruptibilă in dragoste, ferma in activitatea ei. Ea o doamna. Si-a tinut casnicia, si eu sunt pe urmele ei, am casnicie de 47 de ani. Si ea si-a zidit casnicia in 3 case, nu toti artistii pot sa faca asta.
Intrebare: O persoana cu care ati fost in afara casniciei.
Raspuns: Avansuri am facut multe, una s-a indragostit de mine, este vorba despre cantareata Maria Udrica. Venind de la New York, a vrut sa ma casatorsc cu ea, a stat o saptamana dupa mine si i-am spus ca am si 2 copii. Foarte elegant am refuzat toate cadourile pe care mi le-a pus pe maini. Sotia mea stie de lucrul asta. Altfel mai spuneam public?

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *