ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artistul celebru care și-a șocat fanii: „Mi-ar plăcea ca şi copiii mei să fie gay când vor creşte”

Un artist celebru a făcut mărturii șocante despre copiii săi. Fanii nu s-au putut abține, iar mulți dintre ei l-au blamat pentru cele declarate

Avatar

Publicat

pe

Un artist celebru a făcut mărturii șocante despre copiii săi. Fanii nu s-au putut abține, iar mulți dintre ei l-au blamat pentru cele declarate. Despre cine este vorba și de ce i-ar plăcea ca și copiii săi să aibă aceeași orientare?


Artsitul celebru blamat pentru declarațiile despre copiii săi


Ricky Martin șochează din nou! Cunoscutul cântăreț a declarat că și-ar dori ca și copiii săi să fie homosexuali. Motivul declarației sale a fost că orientarea lui a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată, mai cu seamă că acum este mai fericit decât niciodată alături de familia sa.

Artistul a vorbit deschis despre impactul pozitiv pe care l-a avut această poveste asupra vieții sale. Solistul a recunoscut că este gay în anul 2010, dar gemenii săi au venit pe lume cu doi ani înainte, prin intermediul unei mame surogat. Martin a dezvăluit că decizia de a face totul public a fost una extrem de dificilă, dar acum nu regretă și se bucură pentru că viața lui a căpătat alte nuanțe.


„În momentul în care am scris scrisoare am avut un sentiment puternic de eliberare.. Mi-aş dori să repet experienţa. A fost ceva uimitor”, a dăugat Ricky, care a atins mai apoi un subiect sensibil – orientarea copiilor săi.


Vedeta a susținut că își dorește ca și Matteo și Valentino să fie gay când vor crește.
”Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi eal real. Te face o persoană mai puternică”, a mai spus acesta.


Acesta a mai specificat că se simte o persoană norocoasă și că este un „homosexual norocos” datorită soțului iubitor pe care îl are alături și familiei fericite pe care a reușit să și-o clădească.

Advertisement


Cum le-a explicat copiilor totul?


„Le-am spus că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos. Prietenii mi-au spus atunci să nu anunț public orientarea mea sexuală. Toți mi-au sugerat că nu o să mai am o carieră. Am acceptat să vorbesc pentru că am dorit să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Soțului meu, Jwan, te iubesc, gemenii mei frumoși sunt, de asemenea, aici, Valentino și Matteo.

Vă iubesc din toată inima, sunteți forța mea, mă inspirați în fiecare zi, mă motivați să continui ceea ce fac. Vă iubesc’. ‘Lucia, fetița mea care nu este aici cu noi, a rămas acasă cu bunica, dar și ea, la fel, este lumina vieții mele”
Ricky Martin

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *