ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artista din România care nu a fost uitată. Ce a povestit la 80 de ani (exclusiv)

După ce își încheie cariera, mulți actori sunt lăsați uitării. Totuși există și mulți care, cu drag trec prin amintirile celor care îi urmăreau altădată.

Avatar

Publicat

pe

După ce își încheie cariera, mulți actori sunt lăsați uitării. Totuși există și mulți care, cu drag trec prin amintirile celor care îi urmăreau altădată. Artista care nu a fost uitată a acordat un interviu în exclusivitate pentru impact.ro la vârsta de 80 de ani.


Deși anii au trecut, artista nu a fost uitată


Vocea inconfundabilă cu care actrița Alexandrina Halic a uimit mulți spectatori, reprezintă punctul ei forte. Chiar dacă aceasta, nici după 80 de ani nu consideră că are o voce specială, sunt oameni care încă o recunosc după voce. Acrița a urcat pe mai multe scene ale teatrelor. Dintre aceaste se pot enumera Teatrul ”Ion Creangă”, Teatrul Metropolis dar și pe scena Teatrului Național din București.
“Ei bine, nici astăzi nu-mi dau seama că vocea mea pare a fi una specială. Căci dacă e ceva după care oamenii mă mai recunosc şi azi, aceea este vocea. Mi s-a întâmplat asta în diverse locuri, pe stradă, în magazine, în autobuz”, susţine cea care va împlini în noiembrie 80 de ani. Vocea ei este de ”patrimoniu”, practic, românii cunoscând-o de la TV și de la teatru.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *