ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Artista din România care îngheață în casă. Nici păturile nu o mai ajută

Toată lumea a aflat până acum de problemele la căldură cu care se confruntă locuitorii Capitalei. Se pare că nici vedetele nu scapă de ele.

Avatar

Publicat

pe

Toată lumea a aflat până acum de problemele la căldură cu care se confruntă locuitorii Capitalei. Se pare că nici vedetele nu scapă de ele. O îndrăgită cântăreață de muzică populară a făcut dezvăluiri despre momentele prin care trece din cauza gerului crunt.


Artista din România care îngheață în casă


Mai exact, vorbim despre cunoscuta solistă de muică populară Saveta Bogdan. Artista a mărturisit prin telefon pentru Antena Stars că este nevoită să stea îmbrăcată cu geaca în casă, deoarece nici caloriferul electric pe care îl are nu mai poate face față frigului din locuința sa. Potrivit cântăreței, în camera unde stă cu ușa închisă a avut chiar și 8-9 grade.


”Am pus și o cuvertură din asta mai groasă, mi-a fost așa frig. Mi-am pus în cap un batic. Nu mai puteam de frig. Mi-am băgat în priză caloriferul electric pe care îl am. Dar ziua îl bag mai puțin, că nu mă îndur.


Stau cu geacă în interiorul casei și tot e frig. Aici e ușa închisă în camera unde stau. E un frig de nu poți sta. Am avut 12 grade, 10 grade, 8-9. Cam așa.”, a povestit Saveta Bogdan, pentru Antena Stars.


Saveta Bogdan: ”caloriferele sunt călduțe”


Însă acestea nu sunt singurele probleme prin care trece artista. Saveta Bogdan susține că atunci când vrea să facă baie, este nevoită să lase apa caldă să curgă măcar 20 de minute pentru ca baia să se încălzească.


”Caloriferele sunt călduțe. Am lăsat apa caldă vreo 20 de minute să curgă, ca să se încălzească în baie. Nici gazele nu le pot lăsa pornite constant, că mă doare capul din cauza lor”, a mai spus Saveta Bogdan pentru sursa citată.

Advertisement

Saveta Bogdan, despre moartea fratelui său ai mare


Nu cu mult timp în urmă, fratele cel mai mare a artistei a decedat. Invitată la emisiunea ”Showbiz Report”, Saveta Bogdan a vorbit despre drama prin care a trecut acesta. Bărbatul și-a găsit soția decedată. Mai mult, fratele cântăreței de muzică populară avea și probleme cu inima și se pare că ar fi uitat să-și ia pastilele.


”Suferea cu inima, dar probabil că uita să-și ia pastilele. A avut un necaz, a găsit-o pe soția lui moartă, dimineața, în casă. Probabil că atunci a fost un șoc, iar el camera aia n-o mai lăsa deschisă niciodată. Tot timpul a încuiat-o, nimeni nu se mai ducea acolo. Nimeni nu avea voie. Sunt vreo 4 ani de atunci”, a mărturisit Saveta Bogdan la ”Showbiz Report”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *