ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Saveta Bogdan trece prin momente neplăcute. „Persoana respectivă cere bani în folosul meu”

Interpreta de muzică populara Saveta Bogdan traversează o perioadă neplăcută, după ce i s-a furat identitatea în mediul virtual.

Avatar

Publicat

pe

Interpreta de muzică populara Saveta Bogdan traversează o perioadă neplăcută, după ce i s-a furat identitatea în mediul virtual. Mai mult, cei care au făcut asta cer bani în numele vedetei, pentru copiii nevoiași. Fosta concurentă de la Ferma trage un semnal de alarmă.


„S-au deschis vreo patru conturi cu numele meu, pe Facebook. Au pus poza mea, au pus poze și mai puțin plăcute, au cerut bani de la oameni. Persoana respectivă cere bani în folosul meu și pentru doi copii săraci.

Unii au luat-o razna. Am primit o mulțime de telefoane, oamenii mă întrebau dacă am nevoie de bani pentru că au văzut pe acele conturi.


Eu am anunțat la Facebook și acum cum văd un cont nou, îl închid imediat”, a spus Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

„Mi se reproșează faptul că-mi plac tinerii. Mie îmi plac tinerii să stau de vorbă cu ei pentru că au altă gândire, văd lucrurile altfel, dar nu pentru că m-ar interesa vreun tinerel.
Așa scriu pe Facebook, de pe conturile false”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *