ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Aroganța pe care o face Meghan Markle, de când a intrat în Casa Regală. Englezii sunt indignați

Cum își permite Meghan Markle garderoba ei de milioane de lire sterline? D

Avatar

Publicat

pe

Cum își permite Meghan Markle garderoba ei de milioane de lire sterline? Deoarece Ducii de Sussex intenționează să devină „independenți financiar”, publicația FEMAIL a dezvăluit că Ducesa a purtat haine în valoare de 944.000 de lire sterline de când s-a căsătorit cu Harry.


Aroganța pe care o face Meghan Markle, de când a intrat în Casa Regală


De când Meghan s-a căsătorit cu Harry în 2019, a purtat haine în valoare de 947.132,49 lire sterline. Printre ținute se numără lucruri în valoare de 457.470 de lire sterline, rochia de mireasă. și 177 de mii de lire sterline pentru garderoba folosită în turul din Pacificul de Sud.


Ducele și ducesa de Sussex au promis să devină „independenți financiar”, dar cu siguranță vor avea nevoie de un buget suficient pentru a finanța gusturile scumpe al lui Meghan, când vine vorba de haine. De când s-a căsătorit cu Prințul Harry, pe 19 mai 2018, a făcut paradă cu ținute de designer de la branduri precum Dior, Givenchy, Prada și Chanel și o serie de accesorii scumpe.


După ce s-a alăturat familiei regale, costul hainelor lui Meghan pentru angajamentele sale a fost acoperit de prințul Charles prin bugetul pe care îl acordă cuplului din Ducatul de la Cornwall. Rămâne de văzut dacă vor primi sau nu aceștia în continuare de la Charles.

De asemenea, nu este clar dacă Meghan plătește întotdeauna prețul complet pentru îmbrăcămintea ei sau dacă primește reduceri de la designeri. Cei de la FEMAIL au calculat costul garderobei regale, ținând cont doar de costurile articolelor o singură dată și fără a număra articolele reciclate. Se adaugă o sumă uimitoare 947.132,49 de lire sterline, incluzând cele două rochii de mireasă ale acesteia, și o sumă de 118.000 de lire sterline cheluiți pentru garderoba folosită în turul lor din Australia, Noua Zeelandă și Pacific în 2018.


Englezii sunt indignați


Meghan a fost binevenită în familia regală în două rochii spectaculoase. Prima se estimează că a costat 200.000 de lire sterline, iar restul ținutelor având costul total, cu accesorii cu tot, la 337.000 de lire sterline. În timp ce al doilea aspect, o rochie Stella McCartney uimitoare, a avut un cost estimat de 60.000 lire sterline, iar cu restul de accesorii costând 120.470 lire sterline.

Advertisement


La prima ei petrecerea cu ocazia zilei naștere a prințului Charles, a purtat o ținută de 4.274 de lire sterline, apoi la următoarea apariție în public a purtat o roche care a costat de 5.420 lire sterline. Într-o excursie de o zi în Cheshire, alături de Regina Mamă, Meghan a apărut în public purtând un compleu în valoare totală de 5.520 de lire sterline. Lista poate continua la nesfârșit. Ideea este că până acum, în contul Ducesei de Sussex s-au cheltuit aproximativ 944.000 de lire sterline.


Englezii sunt supărați și revoltați, în urma deciziei luate de cei doi, mai ales dacă ținem cont de toate aceste cheltuieli făcute din Grantul Suveran, mai exact din banii contribuabililor britanici.