ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Aroganta maxima marca Peter Imre! A mers la banca intr-un Ferrari bleu dar a imbracat un trening, „sa nu atraga atentia”!

Pentru Peter Imre, marea fita nu mai este sa se plimbe cu un Ferrari obisnuit ci cu unul bleu.

Avatar

Publicat

pe

Pentru Peter Imre, marea fita nu mai este sa se plimbe cu un Ferrari obisnuit ci cu unul bleu.

Pentru ca anul asta nu se mai poarta rosu, omul de afaceri a preferat o culoare care sa-l scoata din multime atat la propriu cat si la figurat. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi copiii aratandu-te cu degetul pe strada si fetele tupeiste sa se fastaceasca precum niste adolescente atunci cand rulezi cu 20 km la ora prin dreptul statiei de autobuz? De nepretuit, cum spune si reclama.


In cazul de fata, Peter Imre reprezinta genul de paradox in care aproape intotdeauna ajunge sa lucreze pentru oameni care au masini mai urate si mai ieftine decat a lui. Compenseaza in schimb printr-o tinuta usor neglijenta: un trening de firma creat special pentru a semana cu cele vandute pe taraba si cu cateva kilograme in plus la purtator. Destule, ar zice aceiasi invidiosi.


Previzibil, drumul lui Imre s-a incheiat la banca, unde barbatul a parcat elegant si a mers la ghiseu pentru niscava bani de buzunar. Cine naiba o fi inventat limita la retragerile de pe card?

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *