ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Armin Nicoară rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat între el și Vlăduța Lupău: ”Pentru mine, a fost pe primul loc!”

Vlăduța Lupău ar fi trăit o intensă poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicală.

Avatar

Publicat

pe

Vlăduța Lupău ar fi trăit o intensă poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicală.

În prezent, Armin Nicoară a decis să facă lumină și să ofere detalii neștiute. Tânărul artist și cea supranumită și regina YouTube-ului ar fi avut o relație care s-a terminat brusc și care s-ar fi consumat pe parcursul a câteva luni. De curând, cântăreața de muzică populară a făcut declarații acide despre bărbat și s-a dezis total de numele acestuia.


Armin Nicoară rupe tăcerea


Ba mai mult, Vlăduța Lupău ar fi la un pas să nu recunoască faptul că l-a cunoscut vreodată pe saxofonistul cu care o colaborat o lungă perioadă. Tânăra este foarte apreciată în rândul ascultătorilor români și s-a măritat cu Adrian Rus. Deși lucrurile par să meargă foarte bine între tinerii însurăței, vedeta are parte de astfel de necazuri.


Saxofonistul Armin Nicoară a rupt tăcerea despre presupusa relație pe care ar fi avut-o cu Vlăduța Lupău


Disputa cu Armin Nicoară a ajuns la un alt nivel, după ce a venit rândul tânărului saxofonist să facă mai multe precizări. A dat detalii despre relația cu Vlăduța Lupău, menționând că fără el nu ar fi ajuns unde este, din punct de vedere al carierei.


Tânărul a negat orice relație cu artista de muzică populară, spunând că nu a fost vorba nicio clipă de o idilă secretă. Zvonurile au căpătat amploare, după ce au fost confirmate de sursele din apropierea celor doi.

Advertisement


„Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a susținut Vlăduța Lupău, la începutul săptămânii.


Ce s-a întâmplat între el și Vlăduța Lupău: ”Pentru mine, a fost pe primul loc!”


„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul.


Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele, nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, că nu am de ce să cânt cu ea”, a povestit Armin Nicoară, potrivit cancan.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *