ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Armata israeliană: Au fost recuperate circa 1.500 de cadavre de luptători Hamas

Armata israeliană a declarat marţi dimineaţă că a recuperat „aproximativ 1.500 de cadavre” de luptători ai Hamas în Israel

Avatar

Publicat

pe

Armata israeliană a declarat marţi dimineaţă că a recuperat „aproximativ 1.500 de cadavre” de luptători ai Hamas în Israel de la atacul lansat sâmbătă dimineaţă de mişcarea islamistă palestiniană din Fâşia Gaza, potrivit AFP.

„Aproximativ 1.500 de cadavre de luptători ai Hamas au fost găsite în Israel în jurul Fâşiei Gaza”, a declarat locotenent-colonelul Richard Hecht, un purtător de cuvânt al armatei israeliene, ale cărui remarci reflectă amploarea atacului fără precedent declanşat sâmbătă asupra sudului Israelului. Până acum, armata vorbise despre o mie de luptători palestinieni infiltraţi.

Ostilități

În cea de-a patra zi de ostilităţi, „armata a recâştigat mai mult sau mai puţin controlul asupra gardului de la graniţa” cu Gaza, „dar mai pot avea loc infiltrări”, a adăugat colonelul Hecht.

Cu toate acestea, „ştim că de noaptea trecută nimeni nu a intrat” în Israel din Gaza, a adăugat el.

Armata „aproape a finalizat” evacuarea celor 24 de localităţi din apropierea graniţei de unde a decis să îi îndepărteze pe locuitori.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *