ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Are sau nu perucă Turcu de la Puterea Dragostei?

Avatar

Publicat

pe

Turcu este unul dintre cei mai controversați concurenți de la ”Puterea dragostei”. Multă lume a presupus că Turcu poartă perucă, însă el nu a recunoscut niciodată acest lucru. Poartă sau nu perucă Turcu?
Are sau nu perucă Turcu de la Puterea Dragostei?
Alex Turcu, alias Turcu de la Puterea Dragostei, avea un secret față de publicul său, iar colegele din emisiunea Puterea Dragostei, l-au dat de gol pe acesta, afirmând că are perucă.
”Are perucă, normal că are perucă”
Coafura lui Turcu de la Puterea Dragostei
Din cauza coafurii lui, Turcu a avut apariții artificiale pe micul ecran. El este foarte mândru de părul său, ascunzând adevărul despre părul lui de pe scalp.
Fanii emisiunii l-au analizat și l-au acuzat că poartă perucă, dar el a negat și a spus că poartă doar niște meșe.

Are sau nu perucă Turcu de la Puterea Dragostei?
Secret devoalat de colegele din emisiune
Ana Maria Lintaru a spus adevărul despre podoaba capilară a lui Turcu de la Puterea Dragostei, afirmațiile acesteia fiind confirmate și de alte colege cu care a discutat pe această temă.
”E perucă, normal că este perucă… Nu avea cum să aibă părul ăla. El arată cu totul și cu totul altfel fără peruca aia”, ne-a spus, râzând, frumoasa Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”
Turcu ironizat din cauza perucii
În cadrul emisiunii Puterea Dragostei, Turcu a fost adesea ironizat din cauza perucii sale, chiar dacă uneori doar indirect. Astfel, Ella de la Puterea Dragostei a fost provocată de Iancu să îl tragă de codiță pe Turcu, dar aceasta a refuzat, pe motiv că ar ieși un scandal monstru pe această temă.
Turcu are o reputație de bărbat nervos, fiind implicat într-o bătaie sau făcând ușile praf după o ceartă cu iubita. Dar și aspectul fizic îl transformă într-un dur.
Cum e montată peruca lui Turcu
Pentru ca podoaba capilară să pară cât mai naturală, este nevoie de o perucă de calitate și de multă dexteritate, deoarece este dificil de montat.
De aceea, se presupune că dacă ar fi așa, Alex Turcu de la Puterea Dragostei ar avea zilnic un ritual serios de îndeplinit pentru a-și monta peruca. Primul pas este să îți așezi părul natural, care trebuie pieptănat și aranjat. Peste el se montează o plasă specială pentru păr și abia apoi se montează cu mare grijă peruca. Peruca de pe cap îl face pe acesta să aibă un aspect fioros în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.