ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Are cancer. Actorul a făcut anunțul trist

Avatar

Publicat

pe

Un actor celebru tocmai le-a dat vestea tristă fanilor săi. Medicii i-au dezvăluit diagnosticul după un set de analize amănunțite.

Starul de la Hollywood are cancer. Cum se simte acesta acum și cum a decis să mărturisească lumii întregi momentele grele prin care trece?


Un actor celebru a făcut anunțul trist: „Am fost diagnosticat cu limfom”


Jeff Bridges i-a șocat pe cei care îl urmăresc de zeci de ani în peliculele de renume unde a reușit să le ofere telespectatorilor personaje impresionante. Actorul american a anunțat în cursul zilei de luni că a fost diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic, dar pronosticul său medical este unul bun, relatează AFP, citat de Agerpres. Mulți au făcut cunoștință cu acesta și a rămas în mintea lor datorită rolului din filmul „The Big Lebowski” (1998). Starul a fost nominalizat de nu mai puțin de șapte ori la Oscar și a câștigat o dată și premiul Academiei de filme americane la categoria cel mai bun actor pentru interpretarea sa din filmul „Crazy Heart” în 2010.


„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun”, a dezvăluit actorul american pe contul său de Twitter.


Cei mai mulți s-au îngrijorat teribil pentru starea de sănătate a acestuia, motiv pentru care actorul a precizat că este bine, că statistic medicii i-au dat speranțe și că va începe tratamentul cât de curând. De asemenea, urmează să-i țină la curent cu informații despre recuperarea sa. Vedeta a profitat de atenția tuturor și i-a îndemnat să nu uite de obligația de a-și vota viitorul președinte pe data de 3 noiembrie.


„Mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre de bine. Şi, cât timp mă bucur de atenţia voastră, vă amintesc să mergeţi să votaţi. Pentru că suntem împreună în toate acestea”, a adăugat el.

Advertisement


Detalii despre diagnostic


Limfomul este un tip de cancer care afectează sistemul imunitar care are responsabilitatea de a combate agenții infecțioși care atacă organismul. Există mai multe tipuri de limfom, dar cel mai des întâlnit este cel cunoscut drept boala Hodgkin. Jeff Bridges nu a oferit mai multe detalii despre diagnosticul său.


Jeff Bridges are cancer


Filmografie


-primele pelicule din carieră
• The Company She Keeps (1951)
• The Yin and Yang of Mr. Go (1970)
• Halls of Anger (1970)
• Ultimul spectacol cinematografic (1971)
• Fat City (1972)
• Bad Company (1972)
• Lolly-Madonna XXX (1973)
• The Last American Hero (1973)
• The Iceman Cometh (1973)
• Thunderbolt and Lightfoot (1974)
• Hearts of the West (1975)
• Rancho Deluxe (1975)
• Stay Hungry (1976)
• King Kong (1976)
• Somebody Killed Her Husband (1978)
• Winter Kills (1979)
• The American Success Company (1980)
• Heaven’s Gate (1980)
• Cutter’s Way (1981)
• Tron (1982)
• Ultimul inorog (1982) (voce)
• Kiss Me Goodbye (1982)
• Against All Odds (1984)
• Starman (1984)
• Jagged Edge (1985)
• 8 Million Ways to Die (1986)
• The Morning After (1986)
• Nadine (1987)

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *